1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2021 18:51

Θανός Τερζής: Ανεβαίνει επίπεδο το Λιγκ Καπ, Νίκολα Ματιάσεβιτς: Φαβορί ο Ολυμπιακός

Το πρώτο ζευγάρι που θα ανοίξει την γιορτή του Λιγκ Καπ, το Σάββατο 17/4, (17.00) είναι ο ημιτελικός ανάμεσα στον γηπεδούχο Φίλιππο Βέροιας και τον ΠΑΟΚ

Ο πολύπειρος πασαδόρος και αρχηγός του δικεφάλου, Θάνος Τερζής υποστήριξε για το παιχνίδι:

«Το Λιγκ Καπ είναι ένας θεσμός που κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδο. Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος σχετικά νωρίς, θέλουμε το τρόπαιο. Έχουμε έναν δύσκολο ημιτελικό με τη Βέροια, η οποία θα παλέψει για τη νίκη, όπως και εμείς.

Σε έναν νοκ άουτ αγώνα όλα μπορούν να γίνουν. Οι αγώνες του πρωταθλήματος δεν έχουν καμία σχέση, η βαρύτητα είναι διαφορετική. Ξέρουμε τα όπλα της Βέροιας και είμαστε προετοιμασμένοι. Θα πρέπει να δείξουμε υπομονή, ειδικά στις στιγμές που θα πιεστούμε. Πιστεύω ως σύνολο υπερτερούμε και με σοβαρότητα θα πάρουμε τη νίκη».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Νίκολα Ματιάσεβιτς σχολίασε με τη σειρά του για το ματς

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στη Βέροια για πρώτη φορά. Είναι ωραία πόλη και εγκατασταθήκαμε πολύ καλά. Το δυσάρεστο για εμάς είναι ότι κάναμε ένα κακό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες γιατί θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Αλλά δεν είναι και το καλύτερο πριν από ένα φάιναλ-4 να κάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για το τρόπαιο, ενώ ο Φοίνικας Σύρου ως δευτεραθλητής έχει και αυτός αρκετές πιθανότητες. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο. Με την επιστροφή του Προύσαλη δυνάμωσε η Βέροια και θα είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Θα πρέπει να βρούμε τα αποθέματα ενέργειας και οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ