1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2021 00:04

Δημήτρης Καζάζης: «Ήταν μια καλή προετοιμασία για τον επόμενο στόχο μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά το ντέρμπι στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Σήμερα συνεχίσαμε το ροτέισον αφού μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε και μπορούσαμε να κερδίσουμε με 3-0, αλλά δεν είχαμε υπομονή. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη νευρικότητα οδήγησαν σε αυτή την ήττα. Μην ξεχνάμε ότι ήταν παιχνίδι χωρίς βαθμολογική ουσία για το πρωτάθλημα και είναι επί της ουσίας μια καλή προετοιμασία για τον επόμενο στόχο που έχουμε μπροστά μας. Την Τετάρτη να είμαστε πλήρεις, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάμε στη συνέχεια στη Βέροια για να διεκδικήσουμε το Λιγκ Καπ».

 Ο διεθνής μέσος του ολυμπαικού Ανδέας Ανδρεάδης, υποστήριξε για την ήττα απο τον "άιωνιο":

«Σίγουρα είμαστε πρωταθλητές και όταν παίζεις για να παίζεις γίνονται αυτά τα αποτελέσματα. Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας για την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι κουρασμένη έπρεπε να κάνει ροτεϊσον γιατί έχει αγώνα Λιγκ καπ σε λίγες μέρες. Είμαστε πρωταθλητές πολύ το ευχαριστιόμαστε, έχουμε ένα αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να τον κερδίσουμε για να πανηγυρίσουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα της καρδιάς μου, παντα ένιωθα οταν ερχόμουν ως αντίπαλος σαν να έπαιζα εντός έδρας. Στα 39 μου αισθάνομαι δυνατός και θέλω να συνεχίσω για αλλ δύο χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Αλλιώς θα τα παρατήσω»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ