1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2021 23:08

Ανακοίνωσε το αντίο ο Πανταλέων: Είναι πολύ δύσκολο αλλά ήρθε η στιγμή

Τους τίτλους τέλους μίας πλούσιας καριέρας ανακοίνωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων. Διαβάστε την συγκινητική δήλωση της σημαίας του τριφυλλιού.
«Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι το μεγάλο ντέρμπι της χώρας σε όλα τα αθλήματα, οποιαδήποτε και αν είναι η βαθμολογική σημασία. Πάντα οι δύο ομάδες παίζουν για τη νίκη. Όλη η Ελλάδα βλέπει αυτά τα ματς. Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος, αλλά αυτό μάλλον ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου απέναντι στον Ολυμπιακό. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και τυχερό. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ ως παιδί και φεύγω από το γήπεδο σαν Ολυμπιονίκης με πολλούς τίτλους, εμπειρίες και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δύσκολο για μένα αλλά ήρθε η στιγμή. Στη τελευταία μου θητεία με την ομάδα, ξεκινήσαμε από πολύ χαμηλά και κάναμε τον Παναθηναϊκό πάλι πρωταθλητή. Αγαπάω αυτόν τον σύλλογο και αυτό που πήρα πίσω ήταν η ίδια αγάπη σε μεγαλύτερο βαθμό. Είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω στη ζωή μου τρεις οικογένειες. Αυτή που γεννήθηκα, αυτή που δημιούργησα και αυτή του Παναθηναϊκού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ