1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2021 20:03

Ο Ρανγκέλ έφτυσε τον Μπράουν και έγινε ροντέο στη Σύρο-vid

Αμαυρώθηκε το ντέρμπι μεταξύ του Φοίνικα ΟΝΕΧ και του Παναθηναϊκού από επεισόδια στο φινάλε του αγώνα.

Ο Φοίνικας νίκησε 3-2 σετ με το φινάλε να είναι επεισοδιακό.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν το ματς Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός έληξε με μπλοκ του Πρωτοψάλτη στον Ράπτη και ο αθλητής του Φοίνικα πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον παίκτη του Παναθηναϊκού. 

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος ζήτησε εξηγήσεις με ήρεμο τρόπο από τον Πρωτοψάλτη, μαζεύτηκαν όλοι οι παίκτες στο φιλέ μαζί και ο Μπράουν που ήταν στο σερβίς. Υπήρξαν αντεγκλήσεις και κάποια στιγμή ο Ρανγκέλ έφτυσε τον Καναδό κεντρικό του Φοίνικα. Ο Μπράουν έξαλλος πέρασε στο αντίπαλο τερέν , ο Ραγκέλ οπισθοχώρησε και οι παίκτες του Φοίνικα συγκράτησαν τον Καναδό γίγαντα που προσπάθησε να επιτεθεί στον Βραζιλιάνο.




Τελικά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και όλα έληξαν ομαλά, αλλά ο Ρανγκέλ κινδύνευε με τιμωρία ως το τέλος του πρωταθλήματος, γιατί το φτύσιμο είναι έργω εξύβριση. Αν βέβαια έγραφαν για τη συμπεριφορά του οι διαιτητές Κοτσούλας-Κυριοπούλου. Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι υπήρξε αψιμαχία ανάμεσα στους δύο παίκτες και τίποτα παραπάνω.


Σε ένα ακόμη ματς εμφανίσθηκαν αδιάβαστοι και ανενημέρωτοι παίκτες και προπονητές αφού ζητούσαν βίντεο-ρέφερι σε φάση μπλοκ άουτ, χωρίς να υπάρχει var. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε περίπτωση που υπάρχει var και όχι όταν οι διαιτητές εξετάζουν τις φάσεις από την τηλεόραση όπως συνέβη στη Σύρο. Η επιμονή του Γιούρισιτς του στοίχισε μια κόκκινη κάρτα, ενώ ο Πρωτοψάλτης επέμενε για βίντεο ρέφερι.


Για μια ακόμη φορά παίκτες και προπονητές τα βάζουν με τους διαιτητές χωρίς να γνωρίζουν τους κανονισμούς και τους κανόνες. Μέσω τηλεόρασης εξετάζονται μόνο η γραμμή του σερβίς, το μέσα-έξω η γραμμή των 3 μέτρων και ο φιλές. Μέσω του Var προστίθεται η κεντρική γραμμή και το μπλοκ άουτ.

 

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ