Εκτυπώστε τη σελίδα
06-04-2021 19:07

ΠΑΟΚ - Λαμία και ΑΟ Θήρας - Ολυμπιακός για δύο θέσεις στα ημιτελικά του κυπέλλου γυναικών

Το βράδυ της Τετάρτης 7 Απριλίου θα γίνουν γνωστές οι δύο ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση και θα συμπληρώσουν τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, εκεί που περιμένουν ήδη ο Παναθηναϊκός και ο Άρης.

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Λαμίας 2013 και Α.Ο. Θήρας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. είναι τα δύο ζευγάρια της προημιτελικής φάσης και θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις για την τετράδα του θεσμού. Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης μετά από κλήρωση προκρίθηκαν στα ημιτελικά άνευ αγώνα.

*Η κλήρωση των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Απριλίου στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. μετά την λήξη των δύο προημιτελικών. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί live από την επίσημη σελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. στο Facebook.


Ε.Α.Κ. Μίκρας, 18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Λαμίας 2013

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες, με τον Π.Α.Ο.Κ. να έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Στην Α΄ φάση του Κυπέλλου, ο Π.Α.Ο.Κ. ξεπέρασε το εμπόδιο της Θέτιδας με δύο καθαρές νίκες.

Αντίπαλός του, ο Α.Ο. Λαμίας 2013, ο οποίος έκανε τα εύκολα-δύσκολα, αφού μετά την επικράτηση επί του Αίαντα με 3-0 στο «Χαλκιοπούλειο», ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στον Εύοσμο και πήρε τελικά την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. στο youtube (AC PAOK TV).

Διαιτητές: Τσιούλα, Γιωγιού, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Μπάρδου, Καπλάνης, Γραμματεία: Λάμπρου.

Δ.Γ. Σαντορίνης Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ., 19.00: Α.Ο. Θήρας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Αμφίρροπος αναμένεται να είναι ο δεύτερος προημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, ανάμεσα στον Α.Ο. Θήρας και τον Ολυμπιακό στη Σαντορίνη. Οι δύο ομάδες που ήταν και οι φιναλίστ του κυπέλλου το 2019 στις Σέρρες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Στην Α' φάση του θεσμού, ο Α.Ο. Θήρας προκρίθηκε με δύο νίκες με 3-0 σετ επί του Πορφύρα.

Με δύο καθαρές νίκες πήρε και το εισιτήριο για τη προημιτελική φάση ο Ολυμπιακός, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Μαρκόπουλου.

Με τις δύο αυτές νίκες επί της ομάδας των Μεσογείων, οι «ερυθρόλευκες» μετρούν 39 συνεχόμενες νίκες στο Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών. Η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού ήταν στις 14 Μαρτίου του 2010 και στον τελικό που έγινε στο Ρέθυμνο (3-1 από τον Παναθηναϊκό).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Α.Ο. Θήρας στο youtube (ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV).

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βελώνης, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Καλουδάς, Δρόσος, Γραμματεία: Γεωργοπούλου.