1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2021 01:00

Πρωταθλητές Πεύκων: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει αρχικά την απογοήτευση της για την ματαίωση της φετινής Πρι Λιγκ γυναικών αλλά και ότι ξεκινάει πλέον τις διαδικασίες ανασυγκρότησης της ομάδας για την καινούργια σεζόν (2021-22), εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου των Πρωταθλητών Πεύκων, ύστερα απο έκτακτο ΔΣ.

 Με το σύνθημα «προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε», η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου σωματείου τοποθετήθηκε ως πρώτη ομάδα για τις εξελίξεις που αφορούν την επόμενη μέρα του συλλόγου:

«Η πρωινή χιονισμένη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης περί ματαιώσεως των Εθνικών Πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 μας δημιούργησε θλίψη και έντονη δυσαρέσκεια. Ο Σύλλογός μας σε έκτακτο Διοιηκητικό Σύμβούλιο εξέφρασε την αντίθεσή του σεβόμενος τους ανθρώπους που κόπιασαν από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και σήμερα κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας. 

Από τις 11 Μαρτίου 2020, οπότε και έδωσε η ομάδα το τελευταίο επίσημο παιχνίδι, ξεκίνησε τον προγραμματισμό και τη στελέχωση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δυστυχώς, όμως, η σημερινή απόφαση μας αφήνει μια έντονη πικρία και μια συνεχόμενη απογοήτευση την οποία και θα πρέπει να ξεπεράσουμε και να δούμε άμεσα την επόμενη μέρα.

Ας ελπίσουμε η πανδημία να μην μας φέρει στις ίδιες συνθήκες και την ερχόμενη χρονιά. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές του τμήματος, το προπονητικό και ιατρικό τιμ, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και τους φίλους της ομάδας, μα πάνω από όλα τις αθλήτριες μας που τόσο ταλαιπωρήθηκαν.

 Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι, μόλις οι συνθήκες της πανδημίας και οι απαγορευτικές διατάξεις το επιτρέψουν, θα ξεκινήσει ο γύρος των συνομιλιών τόσο με τις αθλήτριες όσο και με τους προπονητές του Συλλόγου για την αυριανή μέρα. 

Μεχρι τότε θα ευχόμαστε να είναι όλοι ασφαλείς και υγιείς και, μόλις ξημερώσει η άσπρη μέρα της έναρξης των προπονήσεων, να ανταμώσουμε με αισιοδοξία και χαμόγελα για το μέλλον.

Κλείνουμε με ένα μήνυμα προς της αθλήτριες μας: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ