1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2021 00:49

Δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού στη Κηφισιά

Σε καραντίνα μπήκαν δύο αθλητές της Κηφισιάς, μετά τα θετικά δείγματα που βγήκαν στα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, όπως ανακοίνωσε η Ε.Σ.Α.Π.. Ο πρώτος αθλητής αισθάνθηκε αδιαθεσία και βρέθηκε θετικός και μετά αφού υποβλήθηκαν άπαντες στην ομάδα σε εξετάσεις, βρέθηκε και δεύτερος αθλητής θετικός αλλά είναι ασυμπτωματικός. Υπενθυμίζεται, πως για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να υπάρχουν τρία θετικά κρούσματα από την ίδια ομάδα.
Η ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π.:

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από το Τ.Α.Α. Α.Ο.Π. Κηφισιάς δύο αθλητές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στο τεστ covid-19 που υποβλήθηκαν και ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και ενημερώθηκαν επίσημα οι αρμόδιες αρχές και η Γ.Γ.Α.

Ο πρώτος αθλητής ένιωσε αδιαθεσία σήμερα το πρωί (25/1) και υποβλήθηκε άμεσε σε τεστ covid-19. Βρέθηκε θετικός στο τεστ αντί covid-19.

Ακολούθησαν τεστ σε όλους τους αθλητές και βρέθηκε το δεύτερο θετικό δείγμα αλλά επειδή ο αθλητής είναι ασυμπτωματικός θα κάνει νέο τεστ το πρωί της Τρίτης 26 Ιανουαρίου.

Οι δύο αθλητές που βρέθηκαν θετικοί μπήκαν σε καραντίνα. Υπενθυμίζεται πως για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να βρεθούν τουλάχιστον τρεις αθλητές «θετικοί» από την ίδια ομάδα.

Επίσης ειδοποιήθηκαν και οι αθλητές και τα μέλη της ομάδας του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων που το Σάββατο αντιμετώπισαν την ομάδα της Κηφισιάς σε αγώνα πρωταθλήματος και υποβλήθηκαν όλοι σε ράπιντ τεστ.

Ολα τα τεστ βγήκαν αρνητικά και θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (26/1).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ