1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2021 22:30

Άκης Φλαούνας: «Μας κόστισε η έλλειψη καθαρού μυαλού»

Ο προπονητής ΟΦΗ Άκης Φλαούνας υποστήριξε για την ήττα της Κρητικής ομάδας από την Κηφισιά:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας.Ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι μια δύσκολη και καλοκαρδισμένη ομάδα.Εμείς δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση των προπονήσεων. Στην Κρήτη, έχουμε το ντεσαβαντάζ ότι δεν έχουμε δυνατότητα για φιλικά. Μας λείπουν τα παιχνίδια. Αυτό φάνηκε στα κρίσιμα σημεία.Εκεί που έπρεπε να πάρουμε την φάση, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Αυτό μας κόστισε.Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και στο μέλλον θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο.»

Ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης του ΟΦΗ σχολίασε για την εξέλιξη του αγώνα:

"Ηταν μια δίκαιη νίκη για την Κηφισιά. Ηταν καλύτερη απο εμάς σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού.Οπως το μπλοκ-άμυνα και την επίθεση.Παρ’ όλα αυτά, δεν πτοούμαστε. Είναι ακόμη αρχή.Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει.
Τώρα με Ολυμπιακό, που είναι φαβορί, θα προσπαθήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.Με τον Φίλιππο Βέροιας που ακολουθεί θα είναι ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια".

Ο πρόεδροςτου ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός υποστήριξε για την διεξαγωγή του αγώνα στο Λίντο: 

«Μετά απο 20 χρόνια το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, φιλοξένησε ξανά αγώνα Α1 κατηγορίας. Ηταν μια μεγάλη στιγμή για μας και μεγάλη χαρά. Εχουμε κάνει όμορφα πράγματα στο Λίντο, τα οποία χαίρονται οι αθλητές.

Η δική μας δουλειά, είναι να έχουμε άρτια γήπεδα, με εξοπλισμό που θα μπορούν οι αθλητές να λειτουργήσουν.Θέλω να πω στον ΟΦΗ πολλά συγχαρητήρια, για όλο αυτό που κάνει.Είναι το καμάρι της πόλης, το καμάρι της Κρήτης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μεγάλη κατηγορία του βόλει. Εμείς προσπαθούμε το ιστορικό Λίντο να ξαναγίνει παλατάκι.»

Τέλος σε μια όμορφη ενέργεια ο πρόεδρος του Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου, Λευτέρης Ζερβός, έδωσε αναμνηστικά δώρα στην ομάδα της Κηφισιάς και την ομάδα βόλει του ΟΦΗ. Η φιλοξενία στο ιστορικό κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, απο την διοίκηση του ΕΑΚΗ και τους υπαλλήλους του γηπέδου, ήταν εξαιρετική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ