Εκτυπώστε τη σελίδα
14-01-2021 13:31

Ο Πανναξιακός είναι εδώ: Ο σύλλογος δεν διαλύεται

Με ανακοίνωσή του ο Πανναξιακός φωνάζει παρών στο γυναικείο βόλεϊ και δηλώνει πως ο σύλλογος δεν διαλύεται και θα συνεχίσει κανονικά. Ο Πανναξιακός είναι από τις ομάδες που είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες από την πανδημία, με τις δυσκολίες συντήρησης της ομάδας εν μέσω καραντίνας να είναι πολύ δύσκολη.
Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά για το μέλλον της ομάδας του Πανναξιακού στη Volley League γυναικών ενώ υπήρξε και μετωπική με την ηγεσία της ΕΟΠΕ σε θέματα χειρισμού της κρίσης. Το αποτέλεσμα όμως δικαιώνει την ομοσπονδία και η διοίκηση του Α.Ο.Ν.Πανναξιακού κλείνει όλα τα μέτωπα με μία ανακοίνωση που δίνει το στίγμα για δυναμική παρουσία την επόμενη ημέρα αλλά χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν θα κατέβει ομάδα στο πρωτάθλημα 2020-21 εάν και εφόσον ξεκινήσει.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ :

Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ οφείλει να ξεκαθαρίσει δύο πράγματα.

Αρχικά ότι ο Πανναξιακός δε διαλύεται. Η διοίκηση της ομάδας έχει μια συγκεκριμένη οπτική για την διαμορφωθείσα κατάσταση τη φετινή αγωνιστική περίοδο και κινείται σύμφωνα με αυτή.

Την επόμενη μέρα της ζοφερής εποχής της πανδημίας ο Πανναξιακός θα συνεχίσει να είναι ισχυρός και σημείο αναφοράς στο γυναικείο βόλεϊ.

Τέλος θέλουμε να δηλώσουμε ότι τρέφουμε σεβασμό προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κύριο Καραμπέτσο και οι σχέσεις μας διακατέχονται από αμοιβαίο θετικό κλίμα συνεργασίας και κατανόησης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ