1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2021 02:05

Πολωνία: Γιόρτασε τα γενέθλια της με τον τίτλο της MVP η Όλγα Στράντζαλη

Με τον ατομικό τίτλο του ΜVP, ύστερα από μια εντυπωσιακή ανατροπή-θρίλερ,κόντρα στην πρωτοπόρο Ρεζόβια με 3-2 ((23-25, 17-25, 25-19, 25-26, 15-13), η Όλγα Στράντζαλη γιόρτασε τα 25α γενέθλια της.

Η διεθνής ελληνίδα ακραία που τελείωσε το ματς με 18 πόντους και 56% υποδοχή, κατάφερε στην επιστροφή στα Πολωνικά γήπεδα να γράψει τον εντπωσιακο πρόλογο της νεας της καριέρα με την φανέλα της Κέμικ Πολίς και να διασκεδάσει την πίκρα της απο τους τελευταίους μήνες πραμονής στην Ιταλία και στο Κούνεο.

Μάλιστα μετά την λήξη του αγώνα, η διοίκηση της Κέμικ, προσέφερε στην Θεσσαλονικιώτισσα αθλήτρια, εκτός από το βραβείο της MVP και μια μεγάλη ανθοδέσμη και έγραψε στην σελίδα του συλλόγου: « Καλό ντεμπούτο-Σούπερ ντεμπούτο- Όλγα ντεμπούτο»

Αγωνιστικά η Κέμικ κέρδισε ένα χαμένο παιχνίδι, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 αλλά κατάφερε με την Μπρακόσεβιτς-Καντζιάν που πέτυχε 26 πόντους και την συμπαράσταση της Στράντζαλη να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή και στο πολύτιμο 3-2.

Στην βαθμολογία σε συνολικά 17 ματς, η Κέμικ είναι πέμπτη με 27 πόντους ενώ η Ρεζόβια παρά την ήττα της έμεινε στην κορυφή με 35 βαθμούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ