1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2020 21:02

Εκτός Ευρωπαϊκού Λιγκ η Ελλάδα σε άνδρες και γυναίκες

Χωρίς την συμμετοχή της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες θα διεξαχθεί το φετινό Ευρωπαϊκό Λιγκ, όπως ανακοίνωσε η CEV. Μπορεί οι διοργανώσεις Gold και Silver να έχουν το 2021 ρεκόρ συμμετοχών με 40 συνολικά χώρες, όμως θα απουσιάζουν οι Εθνικές μας ομάδες, με την Ε.Ο.ΠΕ. να μην τις δηλώνει.

Τα τρία σενάρια της απουσίας

Η απουσία των Εθνικών ομάδων είναι μία δυσάρεστη έκπληξη αλλά το πιθανότερο είναι πως βρίσκεται σε συνάρτηση με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Εξαιτίας της παρατεταμένης καραντίνας αφαιρέθηκε μεγάλο μέρος των εσόδων από την ομοσπονδία ενώ την ίδια ώρα έχουν ωριμάσει δικαστικά πολλές αποφάσεις πιστωτών που ζητούν επιτακτικά τα χρήματα τους.

Επιπλέον η ΕΟΠΕ δεν θέλει να στραγγαλίσει την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και θέλει να δώσει όλα τα περιθώρια στα σωματεία να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα.

Το τρίτο σενάριο έχει να κάνει με την εκτίμηση πως το Ευρωπαϊκό Λιγκ χρονικά έρχεται μετά τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και η ΕΟΠΕ θέλει να δώσει βαρύτητα στα προκριματικά και στην προετοιμασία για τις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο sports3.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ