1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-12-2020 17:55

Ευχαριστήρια επιστολή της Κορίνθου προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευχαριστήρια επιστολή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, έστειλε η διοίκηση της Κορίνθου, ώστε να την ευχαριστήσει για την ηθική και οικονομική στήριξη της, μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή της καραντίνας. Η Κόρινθος αγωνίζεται στην Πρι Λιγκ γυναικών, και περιμένει με αγωνία να μάθει αρχικά πότε θα μπορέσει να γίνει επανεκκίνηση των προπονήσεων, αλλά και του αντίστοιχου πρωταθλήματος που δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καν.

Η επιστολή του ΑΣΠ αναφέρει:

«Το Σωματείο μας αισθάνεται έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια για την ηθική και οικονομική τους συμπαράσταση τους αξιότιμους κ.κ. :* ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΚΙΟΛΗ, Χωρικό α/Περιφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας
* ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ, Θεματικό α/Περιφερειάρχη Αθλητισμού
* ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ, Περιφερειάρχη Πελοποννήσουπου απέδειξαν με τις ενέργειές τους ότι στηρίζουν στο μέτρο του δυνατού τον αγνό ερασιτεχνικό αθλητισμό, παρά την αντίξοη χρονική συγκυρία και ενάντια στην αχρείαστη, άδικη και σίγουρα ζημιογόνο αναστολή που τέθηκε αυτός.

Ευχόμεθα σε όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά να έχουν υγεία, καλό κουράγιο και δύναμη για το έργο που επιτελούν, και Χρόνια Πολλά για τις γιορτές που πλησιάζουν.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.: Γιώργος Αλατζάκης
Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. : Γιώργος Καλλίγερος»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ