1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2020 16:23

Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Θέλουμε να είμαστε στη πρώτη τριάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα»

Το τρίτο βραβείο MVP με τη φανέλα της Θέτιδας και πέμπτο συνολικά στη καριέρα της κατέκτησε η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η Κύπρια «πιστολέρο» σε δηλώσεις της στο volleyball.gr αναφέρθηκε στο τρίποντο επί της Α.Ε.Κ., για το φετινό πρωτάθλημα και για την απουσία θεατών από τις κερκίδες λόγω του κορονοϊού.

Για το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ.:

«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς προερχόμασταν από δύο ήττες και θέλαμε τη νίκη για να μείνουμε εντός στόχου, αλλά και να ανέβει η ψυχολογία μας. Δείξαμε πολύ καλή εικόνα και διορθώσαμε κάποια πράγματα που κάναμε λάθος στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ.. Κρατήσαμε τη τακτική μας που είχαμε δουλέψει στη προπόνηση, βγάλαμε διάθεση και αυτός ο ενθουσιασμός έφερε το αποτέλεσμα».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε το νέο σύστημα, καθώς είναι πρώτη φορά που χρησιμοποιείται. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε στον όμιλο με πολλές δυνατές ομάδες, τις οποίες πρέπει να νικήσουμε αν θέλουμε να είμαστε στη πρώτη τριάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Κάθε Σάββατο είναι μία πρόκληση και δεν μπορείς να εφησυχαστείς. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε στο 100%, έτσι ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για την απουσία θεατών:


«Είναι αρκετά περίεργο να παίζεις χωρίς θεατές, ειδικά στην έδρα μας που σε κάθε παιχνίδι γέμιζε το γήπεδο. Όπως και να το κάνεις οι θεατές σου δίνουν ώθηση. Η Θέτιδα φέτος έκανε πολύ καλή προσπάθεια με το Thetis TV και έβαλε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας στα σπίτια των φιλάθλων μας και του βόλεϊ γενικότερα. Είναι σημαντική πρωτοβουλία για τους χορηγούς μας αλλά και για όσους φιλάθλους θέλουν να μας στηρίξουν αυτή τη δύσκολη εποχή».

Για το που αφιερώνει το βραβείο της MVP:

«Το αφιερώνω στην οικογένειά μου γιατί μου λείπει. Τους βλέπω όποτε μπορώ αλλά είναι πάντα δίπλα μου ό,τι και αν συμβεί».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ