1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2020 15:50

Απόλλων Καλαμάτας: Ρήξη χιαστών η Ματζέφσκι που χάνει ολη την σεζόν

Τίτλοι τέλους για την Νικάλα Ματζεφσκι του Απόλλωνα Καλαμάτας,καθώς πλέον ο Μεσσηνιακός σύλλογος ψάχνει για την αντικαταστάτρια της.

Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων του Απόλλωνα, για τον σοβαρό τραυματισμό της Καναδέζας παίκτριας στον ημιτλικό του πρόσφατου τουρνουά με το Μαρκόπουλο επιβεβαιώθηκαν, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών και μηνίσκου.

Πλέον η 24 χρονη ακραία θα χρειαστεί να κάνει χειρουργική επέμβαση, κάτι που θα την κρατήσει για ένα χρόνο εκτός γηπέδων, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στον Καναδά για να δρομολογήσει την αποκατάσταση του πολύ σοβαρού τραυματισμού της.

Οι δυσάρεστες εξελίξεις υποχρέωσαν την διοίκηση του νεοφώτιστου Απόλλωνα στην Πρι Λιγκ και τον προπονητή, Μπάμπη Μυτσκίδη, να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτριών, ώστε να μπορέσουν να βρουν την αντικαταστάτρια της Ματζέφσκι, η οποία είχε ξεκινήσει από την αρχή προετοιμασία με την ομάδα και έδειχνε σημαντική αγωνιστική άνοδο.Το χρονικό περιθώριο για την αλλαγή της Καναδής είναι μέχρι τις 2/11, οπότε και το ρόστερ θα πρέπει να έχει κλείσει αφού 7/11 ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Φωτο: Messinialive

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ