Εκτυπώστε τη σελίδα
30-09-2020 14:21

Νίκος Ζαλμάς: «Πονάω για τον Παμβοχαϊκό, ήταν παιδί μου»

Η διάλυση της ανδρικής ομάδας του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός και η αποχώρησης από τη Volley League μετά από 9 χρόνια παρουσίας προκαλεί προβληματισμό αλλά και τριγμούς στο ανδρικό επαγγελματικό βόλεϊ αλλά και γενικά στο κορινθιακό και πελοποννησιακό βόλεϊ.


Ο Νίκος Ζαλμάς που σήμερα είναι το τιμόνι του Α.Ο.Π.Κηφισιάς ήταν ο προπονητής που υλοποίησε το όραμα των παραγόντων του Βραχατίου για μία μεγάλη ομάδα στο ελληνικό βόλεϊ.

Επτά επιτυχημένα χρόνια

Έμεινε για 7 χρόνια στον πάγκο του Παμβοχαϊκού με συνεργάτη τον Αντώνη Παπαδόπουλο και έβαλε την υπογραφή του κάτω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου με αποκορύφωμα την παρουσία της στους τελικούς του πρωταθλήματος τη σεζόν 2012-13 όταν βρέθηκε αντίπαλος με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό. Μάλιστα στον πρώτο τελικό στο «Μελίνα Μερκούρη» είχε νικήσει με 3-0 σετ αλλά στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» με τρεις σερί νίκες κατέκτησαν τον τίτλο και μάλιστα ο τέταρτος αγώνας έγινε στο «Γιώργος Τριαντάφυλλος» του Βραχατίου σκορπίζοντας απογοήτευση στα «καναρίνια» της Κορινθίας.

«Xθες βράδυ πέρασαν όλα από το μυαλό μου»

«Πονάω πολύ για τις εξελίξεις διότι αισθάνομαι τον Παμβοχαϊκό παιδί μου. Ξεκινήσαμε από τα τοπικά πρωταθλήματα Πελοποννήσου και φτάσαμε στον τελικό της Volley League κατακτώντας εισιτήριο συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα σε μία 5ετία τα ζήσαμε όλα εκτός από έναν τίτλο. Το γυμναστήριο γέμιζε ασφυκτικά. Από το καλοκαίρι του 2013 όμως ξεκίνησε η σταδιακή υποχώρηση και εν τέλει η πορεία μέχρι την απόφαση της διάλυσης της ομάδας. Στεναχωριέμαι πολύ. Χθες βράδυ πέρασαν από το μυαλό μου όλα αυτά που πέρασα σε αυτή την ομάδα και πιστέψετε είναι πολλά και σπουδαία», είπε στο sports3.gr ο Νίκος Ζαλμάς.

«Οδυνηρή αλλά τίμα απόφαση»

Σχολιάζοντας την απόφαση της διοίκησης να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα είπε:..

 

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Νίκου Ζαλμά, για το τι πρέπει να γίνει στο Βραχάτι αλλά και στη Volley League στο www.sports3.gr