1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2020 21:07

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ επικράτησε των Πεύκων με 3-0 στο πρώτο φιλικό

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό της σεζόν για την  γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 0-3 (9-25, 13-25, 16-25) στην έδρα των Πρωταθλητών Πεύκων που αγωνίζονται στην Πρι Λιγκ, στο κλειστό του ΔΑΣΑΛ στο Ρετζίκι.

Για την εξέλιξη του αγώνα, ο Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ανέφερε στην ιστοσελίδα του:

«Νικηφόρο ξεκίνημα για την ομάδα βόλεϊ γυναικών, η οποία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έδωσε φιλικό αγώνα, αντιμετωπίζοντας τους Πρωταθλητές Πεύκων εκτός έδρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου ακολούθησαν πιστά το πλάνο τους, εφάρμοσαν όσα δουλεύουν στην προπόνηση εδώ και ένα μήνα και έφτασαν εύκολα στη νίκη με 0-3 σετ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έχτισαν με γρήγορες διαδικασία ένα προβάδισμα των +7 πόντων. Στη συνέχεια εκτόξευσαν τη διαφορά στους +11 πόντους, 4-15 και, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στις αντιπάλους, την ανέβασαν την διαφορά στο +14, 9-23 για να κατακτήσουν τελικά το σετ με 9-25 τελικό σκορ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο, με τις «ασπρόμαυρες» να παίρνουν από νωρίς το προβάδισμα, 2-6. Σε εκείνο το σημείο, οι αντίπαλες έβγαλαν τη δική τους αντίδραση, μειώνοντας σε 5-7.

Παρά τις εναλλαγές στο σκορ, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 10-13, οπότε και ο δικέφαλος, με ένα σερί έξι πόντων, πήρε προβάδισμα με 10-19. Η διαφορά του σετ διατηρήθηκε, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο +10, 12-22 και να κάνει το 0-2 σετ με 13-25.

Στο τρίτο σετ, οι «ασπρόμαυρες» έκαναν το 0-3, προβάδισμα που διατήρησαν μέχρι το 3-6, οπότε και πάτησαν... "γκάζι", ανοίγοντας τη διαφορά στο +6, 5-11.Αν και οι Πρωταθλητές Πεύκων μείωσαν στους τρεις πόντους, 8-11, αυτό δεν εμπόδισε τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, να ανεβάσουν το δείκτη της διαφοράς στο +9, 10-19, ώστε να φτάσουν τελικά στην κατάκτηση του σετ με 16-25 και της νίκης με 0-3.

Η φιλική αναμέτρηση έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Μιχάλ Μάσεκ να δει στην πράξη τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις, και να διαπιστώσει πώς αποδίδουν οι αθλήτριες τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, καθώς και να εντοπίσει πιθανά λάθη, που χρειάζονται άμεση διόρθωση.

Το παρόν στο φιλικό αγώνα έδωσαν ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος κ. Κώστας Αμοιρίδης, καθώς και ο team manager Γιώργος Φουργκατσιώτης.

ΑΣΑΚ Πρωταθλητές Πεύκων - ΠΑΟΚ: 0-3 τα σετ: 9-25, 13-25, 16-25

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ