1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2020 21:30

Πρώτο φθινοπωρινό τουρνουά από το Anima Club στις 13/9

Επιστροφή στα τουρνουά μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές για το Anima Beach Academy by Beligratis που θα πραγματοποιήσει το 1ο τουρνουά BV της φθινοπωρινής περιόδου αυτή τη Κυριακή 13/9 στις εγκαταστάσεις στο Anima Club στην Ανάβυσσο!

Οι ώρες των τεχνικών συσκέψεων για την Κυριακή 13/9 είναι για τις γυναίκες open στις 10:00πμ, για τους άνδρες open 10:30πμ και για το μικτό open free rules στις 15:30μμ.

Οι νικητές του τουρνουά θα μοιραστούν δώρα από την εταιρία χειροποίητων αναψυκτικών bfresh spitiko, το κέντρο ευεξίας Old City Hamam στη Ακρόπολη, το φαρμακείο Smile Pharmacy Γλυφάδα , την εταιρεία αθλητικών ειδών Spor_tech, το εστιατόριο με ελληνική μοντέρνα κουζίνα στην Ν.Ερυθραία Zaatar, το κέντρο ενδυνάμωσης σώματος αποκλειστικά με παλμό Fitnessvibe στην Καλλιθέα, την nail artist Νίκη Φωτακοπούλου και από τα κατάστημα προϊόντων ομορφιάς στο Κολωνάκι The Scent

Αυτή την Κυριακή μάλιστα θα φιλοξενηθούν και ομάδες από την Ακαδημία του Pantelhs Martinos ( Martinos Beach volley Academy)! Πάντα με ασφάλεια και τηρώντας τους κανόνες υγιεινής.

Πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα ‪6944385031 και ‪6974453287.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ