1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2020 11:19

Οι δίδυμες Μακ Ναμάρα ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο παγκόσμιο σιρκουί μπιτς βόλεϊ

Μετά από 14 μήνες αναμονής, οι δίδυμες Καναδές Μαν Ναμάρα δηλώνουν έτοιμες να επσιτρέψουν στις διεθνείς διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ.
Η Μέγκαν και η Νικόλ, μετά από μία μακρά περίοδο αναμονής, είναι έτοιμες για μία γεμάτη περίοδο στα κορυφαία τουρνουά που έχουν καθυστερήσει, λόγω της πανδημίας, όμως αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι τον Οκτώβριο.

Η Μέγκαν και η Νικόλ ολοκλήρωσαν επιτυχημένη κολεγιακή καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες με το UCLA το 2019. Επαιξαν τελευταία φορά σε διεθνές επίπεδο στο FIVB Beach Volleyball World Tour Vienna Major τον Ιούλιο του 2019. Τρεις μήνες αργότερα, τερμάτισαν στην 4η θέση σε μια εκδήλωση NORCECA στο Boca Chica, στον Άγιο Δομήνικο.

Η επιστροφή τους στα γήπεδα θα πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο, στο Τour στη Breda της Ολλανδίας. Από εκεί, θα κατευθυνθούν προς την Ουτρέχτη, καθώς πρόκειται να κάνουν ντεμπούτο την Τετάρτη σε όμιλο του Παγκοσμίου σιρκουί με τις βραζιλιάνες Ana Patricia Ramos / Rebecca Silva, την Ελβετία Joana Heidrich / Anouk Verge-Depre, τις ισπανίδες Liliana Fernandez / Elsa Baquerizo και τις Esmee Priem / Julia Wouters από την Ολλανδία.

«Πολλά έχουν αλλάξει με την πανδημία αλλά είναι ωραίο που είμαστε και πάλι στην άμμο, υγιείς και σε καλή αγωνιστική κατάσταση», δήλωσε η Μέγκαν σε συνέντευξή της στην καναδική ιστοσελίδα Delta Optimist.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ