1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2020 12:20

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: «Σήμερα καταφέραμε κάτι ιστορικό»

Πανηγύρια και πλατιά χαμόγελα είχαμε από τους νεαρούς πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού για την δεύτερη σερί κατάκτηση τίτλου στο Κ21, ένα πρωτάθλημα που ηλθε απόλυτα δίκαια και με εμφατικό τρόπο, κατι που τόνισαν και στις δηλώσεις τους, οι παίκτες του Δημήτρη Μαρκάκη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Μαρκάκης είπε: «Για κάποια παιδιά ήταν το τελευταίο παιχνίδι ως έφηβοι ή με τον Παναθηναϊκό γιατί πήραν μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Θέλαμε το κύπελλο για τα παιδιά αυτά, για τον Παναθηναϊκό και θέλουμε και η συνέχεια να είναι ανάλογη για τον σύλλογο και να κατακτά τίτλους».

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Παλαιολόγος δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά με λίγα λάθη. Περιορίσαμε τον Μίλωνα και δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του και είχαμε συγκέντρωση από το πρώτο σερβίς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο. Φέτος δεν έμεινε κάτι να σηκώσω και χαίρομαι για τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε πολλούς τίτλους».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήμασταν αποφασιστικοί.
Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που πρέπει να κάνεις από την αρχή είναι να δείχνεις την αξία σου και αυτό κάναμε και εμείς».

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού Τάσος Σωνάκης τόνισε: «Ήταν μία προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί και δουλεύαμε για αυτό από την αρχή της σεζόν. Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση για μένα γιατί θα φύγω φέτος από τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να μείνω, όμως θέλω να κάνω το παραπάνω βήμα στη καριέρα μου κια να δω τι μπορώ να κάνω στο μέλλον».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε: «Σήμερα φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας και δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Καταφέραμε κάτι ιστορικό σήμερα, καθώς ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής είναι οι μόναδες ομάδες που έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα ανδρών και εφήβων την ίδια σεζόν 3 φορές. Θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό και να το κάνουμε 4».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ