1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2020 21:58

Οριστικό: Έμεινε ο Ράπτης στον Παναθηναϊκό με παρέμβαση Ανδρεόπουλου

Ανατροπή στην ανατροπή μέσα σε λίγες ώρες για το ζήτημα της παραμονής του Αλέξανδρου Ράπτη στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το pelop.gr και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Αντωνόπουλο που έχει άριστη πηγή ενημέρωσης από το στενό περιβάλλον του αθλητή, αργά το βράδυ της Κυριακής ο αθλητής έκλεισε στον Παναθηναϊκό μετά την παρέμβαση του προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του pelop.g:

 

Νωρίς το μεσημέρι το pelop.gr με αποκλειστικό ρεπορτάζ αποκάλυψε ότι δημιουργήθηκε σοβαρό με την υπόθεση της παραμονής του διεθνή πατρινού άσου, Αλέξανδρου Ράπτη, στον Παναθηναϊκό.

Ομως σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε ανατροπή στην ανατροπή και με παρέμβαση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ο 20χρονος ακραίος / διαγώνιος θα παραμένει για έναν ακόμη χρόνο στους «πράσινους».

Η παρέμβαση του Ανδρεόπουλου ήταν καθοριστική, αφού χειρίστηκε ο ίδιος την υπόθεση με τον Ράπτη, o οποίος αρχικά φερόταν ενοχλημένος από τον τρόπο που κυλούσαν οι διαπραγματεύσεις με δεδομένο ότι δεν υπήρχε απόσταση στο οικονομικό.

Μάλιστα ο Ράπτης άρχισε να εξετάζει όλες τις επιλογές του. Στον Παναθηναϊκό μαθαίνοντας τα όσα είχαν αρχίσει να δρομολογούνται και πληροφορούμενοι το ρεπορτάζ του pelop.gr, που έκαναν το γύρο της Ελλάδας και έγιναν πρώτο θέμα στο βόλεϊ, κινήθηκαν αστραπιαία.

Ο Ανδρεόπουλος ήρθε σε επαφή με τον Ράπτη και βρέθηκε λύση.

Ο πατρινός διεθνής άσος θα μείνει «πράσινος» χωρίς buy out και θα παίξει ως  διαγώνιος, θέση στην οποία αγωνίστηκε στους τελικούς των play-offs της Volley League και αναδείχτηκε MVP.  Θα είναι ελεύθερος να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του , αν δεν θέλει να ανανεώσει στον Παναθηναϊκό, ελεύθερος, χωρίς ρήτρα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Ράπτη για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Στο «τριφύλλι» θα συνεχίσει την καριέρα του ο MVP του περσινού πρωταθλήματος Αλέξανδρος Ράπτης καθώς συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» και τη νέα χρονιά.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ακόμα κίνηση που δείχνει την διάθεση να παραμείνει ο Σύλλογος πρωταθλητής.

Το βιογραφικό του 20χρονου ακραίου-διαγώνιου:

2013-2018 ΑΕΠ Ολυμπιάς

2018-σήμερα Παναθηναϊκός

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Αλέξανδρος Ράπτης επισήμανε «Υπήρξε αμοιβαία θέληση και από μένα και από τον Παναθηναϊκό και έτσι θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως κάποιους ανθρώπους μέσα από την ομάδα που με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω οικεία στον Σύλλογο και νιώθω τον Παναθηναϊκό σαν το σπίτι μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ