Εκτυπώστε τη σελίδα
01-08-2020 11:32

Νέα έκπληξη από την Καλαμάτα 80: Απέκτησε και τον Παλέντζα

Η Καλαμάτα 80 έκανε μία ακόμα έκπληξη στο μεταγραφικό παζάρι και όπως φαίνεται θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νεοσύστατη Pre League με μεγάλο στόχο την άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία. Μετά τον Κώστα Δαλακούρα απέκτησε ακόμα έναν έμπειρο αθλητή με δύναμη κρούσης στην επίεση. Πρόκειται για το Νίκο Παλέντζα ο οποίος θα είναι ο βασικός διαγώνιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Με μεγάλη χαρά η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς αθλητή Νίκου Παλέντζα!! Ο θεσσαλονικιός αθλητής αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και έχει ύψος 2.00m. στα 29 του χρόνια έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα στην Α1 κατηγορία που περιλαμβάνει τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τη Νίκη Αιγινίου τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Παμβοχαϊκό! Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας με συμμετοχές σε World League και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Καλωσόρισες @nickolas.pale στην ομάδα και την πόλη μας! Ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!!»

Η Καλαμάτα 80 βρίσκεται στον Α΄ όμιλο της Pre League με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο, την Κέρκη, τον Πανερυθραϊκό και τον Αιγιαλέων.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ