1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2020 13:07

Η Ολυμπιάδα Χαλκιδικής θα αναδείξει τους πρωταθλητές του North Area Circuit

Στο Ολυμπιακό χωριό του μπιτς βόλεϊ στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής θα ολοκληρωθεί για 9η συνεχή σεζόν το σιρκουί ανδρών-γυναικών του North Area Circuit.
Το όμορφο χωριό της Χαλκιδικής, θα φιλοξενήσει δεύτερη διοργανώση μπιτς βόλεϊ για το καλοκαίρι του 2020, μετά από το τουρνουά τζούνιορ στις αρχές του Ιουλίου. Μεγάλος χορηγός του OLYMPIADA FINALS 2020 είναι η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός.

Η Ολυμπιάδα Χαλκιδικής που έχει αγκαλιάσει το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού, κινείται ήδη σε ρυθμούς... τελικών και ετοιμάζεται να υποδεχθεί και να αναδείξει τους φετινούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του North Area το τριήμερο 31 Ιουλίου - 2 Αυγούστου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 31 Ιουλίου και την Κυριακή 2 Αυγούστου το βράδυ θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί ανδρών-γυναικών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται απευθείας στην ιστοσελίδα του North Area Circuit (ΕΔΩ) και στο τηλέφωνο 6944.603310 (Έφη Κώστα).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ