1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2020 21:30

Ντίμα Φιλιποφ: «Δώσαμε τα πάντα αλλά μας στοίχισαν οι απουσίες»

Στον τραυματισμό του Σωτηρίου αλλα και τις απουσίες των ξένων παικτών, αναφέρθηκε ο πασαδόρος του Π.Α.Ο.Κ. Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος αποχωρεί από τον δικέφαλο μετά απο δύο χρόνια:

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και δώσαμε τα πάντα. Ο τραυματισμός του Σωτηρίου μας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο γιατί όπως ξέρετε δεν είχαμε τους ξένους μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση και πιστεύω πως με τον Ολυμπιακό θα γίνουν ωραίοι αγώνες».

Για την διετή παρουσία του στον Π.Α.Ο.Κ.: «Πέρασα όμορφα στη Θεσσαλονίκη και στον Π.Α.Ο.Κ. αλλά ήρθε η στιγμή να αλλάξω κάτι στη καριέρα μου. Πάω στην Ελβετία σε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα και σύλλογο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Π.Α.Ο.Κ. και ποτέ δεν κλείνω την πόρτα σε καμία ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα αυτά τα δύο χρόνια, προπονητές και την διοίκηση, ιδιαιτέρως τον κ. Τσαλόπουλο και την οικογένεια Σαββίδη που βοήθησε πολύ στο να έρθω στην ομάδα. Ελπίζω στο μέλλον να ξαναπαίξω στον Π.Α.Ο.Κ.».

Για τους αγώνες στο Ο.Α.Κ.Α.: «Ήμουν και το 2009 εδώ με τον Παναθηναϊκό και θα ήταν ωραία να είχαμε και τώρα κόσμο αλλά δεν γινόταν. Μακάρι στο μέλλον να γίνουν και άλλες διοργανώσεις στο Ο.Α.Κ.Α. να τις δει ο κόσμος από κοντά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ