1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2020 20:15

Με πασαδόρους την Φλιάκου και την Νικολάκη ο Πορφύρας

Σε ελληνικά χέρια θα εμπιστευτεί την οργάνωση του παιχνιδιού του, από τη νέα σεζόν ο Πορφύρας, ύστερα από την διετή παρένθεση με Αμερικάνιδες πασαδόρους.Συγκεκριμένα η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 20 χρονη (1μ78) Εύη Φλιάκου και μαζί με την Ειρήνη Νικολάκη που παρέμεινε για τρίτη σεζόν στον Πορφύρα θα αναλάβουν τη δύσκολη και απαιτητική θέση της πασαδόρου.

Να σημειωθεί ότι η Φλιάκου ειχε ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια από πολύ μικρότερη ηλικία, ήταν η βασική πασέρ του Πανιωνίου σε Α2 και Πρι Λιγκ κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα για την απόκτηση της Φλιάκου αναφέρει:

«Η 20χρονη πασαδόρος Εύη Φλιάκου επισφραγίζει με τη μετακίνηση της στον Πορφύρα από τον Πανιώνιο, με υποσχετική ενός έτους, την παραδοσιακή και διαχρονική σχέση φιλίας και αλληλοσεβασμού των 2 ομάδων. Ευχαριστούμε για την άψογη στάση που τήρησαν, τους Τάκη Χρυσοχόου και Στάθη Νικολούζο. Παράσημο μας η εκτίμηση του " Ιστορικού ".

Η Εύη, σπουδάστρια του Παντείου Πανεπιστημίου και παιδί που παρακολουθούμε με προσοχή από το ξεκίνημα του, θέλησε να εκφρασθεί ως εξής για τη μεταγραφή της : " Είμαι πολύ χαρούμενη που την νέα σεζόν θα αγωνιστώ για την ομάδα του Πορφύρα!Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Νίκο και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους!Εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική χρονια με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ