1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2020 21:05

Ανανέωσε για τρίτη σεζόν με το Αιγάλεω η Λύρα

Για τρίτη σεζόν θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Αιγάλεω, η Μαριαλένα Λύρα. Η 22 χρονη (1μ67) λίμπερο προέρχεται από μια θετική σεζόν με το «Σίτι» στην φετινή Πρι Λιγκ, όπου βοήθησε σημαντικά την αθηναϊκή ομάδα να τερματίσει στην πέμπτη θέση.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω για την ανανέωση της συνεργασίας με τη Λύρα, η οποία έχει παίξει σε Αγ. Στέφανο, Ηρακλή Κηφισιάς και ΑΕΚ, αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Μαριαλενα Λύρα. Η Μαριαλενα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για 3η χρονιά στο σύλλογο μας. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Σε επικοινωνία μαζί της η αθλήτρια δήλωσε ''Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για ακόμη μια χρονιά στην ομαδα του Αιγάλεω. Πλέον η ομάδα έχει γίνει δεύτερη οικογένεια μου και ανυπομονώ να ξανά συνεργαστώ με το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριες μου. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με πάνω από ολα με υγεια, χωρις τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ