1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2020 00:10

Στην Πολωνική Γιαστρέμπσκι ο Τερβαπόρτι του Ολυμπιακού

Στην Πολωνική Γιαστρέμπσκι θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Έμι Τερβαπόρτι,μετά από δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό. Ο 31 χρονος (1μ93) διεθνής Φινλανδός πασαδόρος του Πειραϊκού συλλόγου, συμφώνησε με την διοίκηση της Πολωνικής ομάδας για συνεργασία ενός χρόνου η οποία τον ανακοίνωσε και επίσημα.

Ο Τερβαπόρτι μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τους «ερυθρόλευκους» στο final-4 του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ που ξεκινάει την Τρίτη 30/6, θα αποχωρήσει από την Ελλάδα για το νέο προορισμό της καριέρας του. Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιαστρέμπσκι υποστήριξε:

 «Μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Πειραιά, αποφάσισα να επιστρέψω στην Πολωνία.Θυμάμαι πολύ καλά τη σεζόν που πέρασα στην Πολωνία με την φανέλα της Szczecin. Πέρασα όμορφα σε εκείνο το πρωτάθλημα και πάντα ήθελα να επιστρέψω και να αγωνιστώ ξανά στα Πολωνικά γήπεδα.  Έχω ακούσει πολλά καλά για την Γιαστρέμπσκι και τους φιλάθλους της και ανυπομονώ να τα βιώσω.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ