1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2020 18:01

Οι προπονητές που χτίζουν τις 14 ομάδες της Volley League γυναικών 2020-21

Μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ να κλείσει τη σεζόν 2019-20 με πρωταθλητή τον Ολυμπιακό και με κατάταξη την 20η αγωνιστική που ήταν και η τελευταία πριν το lock down λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι διοικήσεις των ομάδων της Volley League γυναικών έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να στήσουν τις ομάδες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η λογική λέει πως πρώτα προσλαμβάνεται ή ανανεώνεται το συμβόλαιο με τον προπονητή και μετά γίνονται οι μεταγραφές αν και στην Ελλάδα έχουμε δει πολλές φορές και το αντίθετο.

Από τις 14 ομάδες στις 10 η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει αν και σε ορισμένες περιπτώσεις αναμένονται οι ανακοινώσεις οπότε ίσως και να έχουμε και ανατροπές. Σε τέσσερις ομάδες (Άρης, Αίας, ΑΕΚ, Πανναξιακός, Ηλυσιακός)

Πάμε να δούμε τι υπάρχει μέχρι σήμερα και με ποιοι θα είναι οι καπετάνιοι των πάγκων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Ολυμπιακος μετά από χρόνια αναμένεται να κάνει στροφή σε Έλληνα προπονητή και τα ηνία εκτός απροόπτου θα δοθούν στον έμπειρο Σπύρο Σαραντίτη που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες τίτλους με τις ομάδες υποδομής, θήτευσε πλάι στον Μπράνκο Κοβάσεβιτς και η διοίκηση του Ολυμπιακού κρίνει πως ήρθε η ώρα για να αναλάβει τα ηνία με στόχο τον 9ο τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο ημέρες έχει αρχίσει να κινείται στην αγορά και θα συνεχίσει με τον Κυριάκο Καμπερίδη.

Ο Α.Ο.Θήρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Παπαδόπουλου ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία μετά τον Μπράνκο Γκάιτς.

Στην Θέτιδα Βούλας και στη θέση του Γιάννη Νικολάκη αναλαμβάνει την ομάδα ο Γιώργος Ρούσσης.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ανανέωσε την συνεργασία με τον Σλοβάκο τεχνικό Μιχάλ Μάσεκ.

Ο Α.Ο.Ν. Αμαζόνες έρχεται από την Pre League και αναμένεται να ζήσει το όνειρο της Volley League με τον επιτυχημένο Στέλιο Ατσιδαύτη.

Ο Πορφύρας συνεχίζει με την ίδια επιτυχημένη συνταγή ανανεώνοντας το συμβόλαιο με τον Βασίλη Πανδή.

Ο νεοφώτιστος Α.Ο.Λαμίας 2013 που θα κάνει ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία θα πορευτεί με τον προπονητή της ανόδου και των επιτυχιών Ηλία Αγγελή.

Ο Α.Ο.Μαρκοπούλου Revoil ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ιταλό Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο.

Ο Α.Σ.Άρης είναι στην αναζήτηση προποντή. Τελευταίες ώρες ακούγεται το όνομα του Ηλία Ζωλοσταθιάδη που είχε επιτυχημένη παρουσία στον Αίαντα Ευόσμου αλλά υπάρχουν και άλλες επαφές.

Ο Αίας Ευόσμου στη μετά Ζωλοσταθιάδη εποχή πιθανότατα να πορευτεί με τον Κώστα Παπαδημητρίου ο οποίος ήταν β΄προπονητής την προηγούμενη σεζόν.

Ο Α.Ο.Ηλυσιακός βρίσκεται σε επαφή με προπονητές ενώ τις τελευταίες ώρες παίζει δυνατά το όνομα του Νίκου Κωστακόπουλου.

Ανοικτό είναι το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ και στον Πανναξιακό.

Την Πέμπτη 28/5 θα γίνει τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων της Volley League γυναικών για να συζητηθούν οργανωτικά θέματα της σεζόν 2020-21.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ