1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2020 16:35

Νέα πασαδόρος στα Βριλήσσια η Μαρία Μικέλη

H Μαρία Μικέλη θα είναι η διάδοχος της Αρετής Τέζα στα Βριλήσσια. Η 20χρονη (1μ77) εξαιρετικά ταλαντούχα πασαδόρος, η οποία προέρχεται από δύο σταθερά καλές σεζόν με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και φέτος με την Άρτεμις Κορυδαλλού, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των Βριλησσίων για την επόμενη διετία.

Η Μικέλη αποτελεί την δεύτερη φετινή μεταγραφή του συλλόγου των βορείων προαστίων μετά την κεντρική, Αφροδίτη Γιώτα.

Η ανακοίνωση του ΦΟΒ αναφέρει για την συνεργασία με την Μικέλη αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΦΟ Βριλησσίων ανακοινώνει την απόκτηση της ταλαντούχας πασαδόρου Μαρία Μικέλη, η οποία συμφώνησε να ενισχύσει την ομάδας μας στην Pre League την διετία 2020-22.

H 20 χρονη Μικέλη ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία το βόλεϊ στον Άρη Αμφιάλης στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, στον Ολυμπιακό για να μετακομίσει το καλοκαίρι του 2018 στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας τον οποίο βοήθησε να πάρει την δεύτερη θέση στον Ά΄ομιλο της Α2 γυναικών. Πέρυσι επέστρεψε στην Pre League με την φανέλα της Άρτεμις Κορυδαλλού, όπου συνέβαλε καθοριστικά, ώστε να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Επίσης η Μαρία, έχει και διεθνή «εμπειρία», αφού από μικρή ηλικία αποτέλεσε στέλεχος των αναπτυξιακών εθνικών ομάδων, τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα Παγκορασίδων, το 2016 κατέκτησε ως μέλος της Εθνικής Κορασίδων την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο ενώ το 2017 συμμετείχε με την Εθνική Κορασίδων και πάλι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην Ολλανδία.

Καλωσορίζουμε την Μαρία στον ιστορικό σύλλογο μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ