1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-05-2020 15:01

Μπράνκο Γκάιτς: «Η Σαντορίνη ήταν το σπίτι μου για δύο χρόνια»

Tίτλοι τέλους μετά από δύο χρόνια στην Σαντο ρίνη για τον Μπράνκο Γκάιτς, ο οποίος με ανάρτηση του στο f/b, αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον ΑΟ Θήρας για την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν. Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Μετά από 2 χρόνια εντυπωσιακής συνεργασίας και ζωής στην Ελλάδα, θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη τους, την κατανόηση και την ισχυρή θέληση για να επιτύχουμε τους υψηλούς στόχους της ομάδας.

Η Σαντορίνη ήταν το σπίτι μου για δύο χρόνια και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλλαν και με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι στο σπίτι μου.Ήταν τιμή μου να είμαι προπονητής και μέλος της οικογένειας του Α.Ο. Θήρας. Η εξαιρετική οργάνωση της ομάδας και της διοίκησης έκαναν τη δουλειά μου πιο εύκολη σε αυτά τα δύο χρόνια και βοήθησε πολύ το ότι ήταν πάντα δίπλα μου.

Με μεγάλη μου ικανοποίηση συνεργάστηκα με όλα τα μέλη του επιτελείου ώστε να προσεγγίσουμε αυτά που επιθυμούσαμε.Αποδίδω τα εύσημα σε όλες τις αθλήτριες για την εξαιρετική δουλειά τους, την προσπάθεια και την επιμονή τους.Θέλω να ευχαριστήσω τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα, τον 7ο μας παίκτη, για την φοβερή υποστήριξη τους και για τον κάθε πόντο που κατακτήσαμε μαζί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τους προπονητές των ακαδημιών που βοήθησαν και σε όλα τα μικρά παιδιά που ήταν πάντα κοντά στους αγώνες μας.Εύχομαι στην ομάδα του Α.Ο. Θήρας τα καλύτερα για το μέλλον και να γράψει νέες σελίδες στην ιστορία του σε Ελλάδα και Ευρώπη.Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Ανδρέα, ένα πραγματικό κύριο που ποτέ δεν έλεγε όχι.Τις καλύτερες ευχές από τον φίλο σας Μπράνκο Γκάιτς.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ