1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2020 14:17

Αποκάλυψη: Η F.I.V.B. έβαλε την Κηφισιά στη «μαύρη λίστα» μεταγραφών - Εντονες αντιδράσεις από την Κηφισιά

Η παγκόσμια ομοσπονδία (F.I.V.B.) ανακοίνωσε ότι ο Α.Ο. Κηφισιά δεν μπορεί να κάνει μεταγγραφές Ευρωπαίων και Ελλήνων αθλητών και συμπεριέλαβε το Τ.Α.Α. στη «μαύρη λίστα» των σωματείων που οφείλουν και δημοσιοποιείται στο σάιτ της.

Η Κηφισιά μπήκε στη λίστα μετά από καταγγελία του Πολωνού αθλητή Μίκαλ Βόιτσικ που πέρασε από την ομάδα πριν δύο χρόνια.  Η καταγγελία αφορά ποσό 4.500 €. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κηφισιάς Γιώργο Παπαδόπουλο πρόκειται για ποσό 4.500 Ευρώ που η Κηφισιά έχει πληρώσει κανονικά στον αθλητή και έχει και τις ιδιόχειρες αποδείξεις του. Μάλιστα έχει προσκομίσει τα σχετικά έγγραφα και τις αποδείξεις στην FIVB. Παρόλα αυτά ο αθλητής με δεύτερη επιστολή του δήλωσε πως δεν αναγνωρίζει την υπογραφή του.

«Κανείς δε μας υπολογίζει»

Στην Κηφισιά υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και όπως ειπε ο Παπαδόπουλος στο volleynews.gr : «Μας πνίγει το δίκιο, έχουμε τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες με τον αθλητή και η FIVB  μας βγάζει στη μαύρη λίστα επειδή δέχεται ένα απλό γράμμα του αθλητή. Εχουμε προσκομίσει πρωτότυπα έγγραφα και αποδείξεις. Αποδεχτήκαμε την πρόταση της FIVB να βάλει και γραφολόγο για τις υπογραφές του αθλητή. Δεν πρόκειται να ξαναπληρώσουμε ούτε Ευρώ για δεύτερη φορά στον αθλητή. Ως εδώ ήταν. Η FIVB και η CEV πρέπει κάποια στιγμή να σεβαστούν τα σωματεία. Μόνο τα τελευταία 13 χρόνια τους έχουμε δώσει πάνω από 130.000 Ευρώ και κανείς δε μας λαμβάνει υπ΄όψη. Μετά το ΔΣ της ΕΣΑΠ θα πούμε περισσότερα».

Ο Εθνικός και η Ορεστιάδα και ο... Α.Ο.Θήρας

Στη λίστα με τις ελληνικές ομάδες που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν μεταγγραφές προχώρησε η F.I.V.B με απόφασή της από τις 6 Μαΐου του 2020 και προστέθηκε μαζί με την Παναχαϊκή, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Α.Ο. Ορεστιάδας, τον Ο.Π.Ε. Ρεθύμνου και τον Α.Ο. Θήρας.

«Ξεπληρώσαμε το χρέος στην Γκρίμπατς»

Επίσης, ο Α.Ο. Θήρας σύμφωνα με δήλωσε υψηλόβαθμου στελέχους του στο volleynews.gr έχει ξεπληρώσει το ποσό που όφειλε στην Άνα Γκρίμπατς» και περιμένει την άρση της απαγόρευσης.

Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» που δημοσιεύει η FIVB:

apagoreusi metagrafon

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ