1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2020 18:27

Αλέκος Παρασκευόπουλος: «Εχουμε προβλέψει για όλα, έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες επιστήμονες»

Ο διευθυντής του μπιτς βόλεϊ της ΕΟΠΕ Αλέκος Παρασκευόπουλος παρουσίασε το πλάνο δράσης του αθλήματος για τις πρώτες ημέρες επαναφοράς του και δημοσιοποίησε μέρος των προτάσεων που έκανε προς την αθλητική ηγεσία και την κυβέρνηση για το άθλημα του μπιτς βόλεϊ μέσα από εισηγήσεις των αρμοδίων επιτροπών, γιατρών και υγειονομικών επιτροπών της FIVB και της CEV. Στην αρχική του τοποθέτηση στην εκπομπή του volleynews.gr για το μπιτς βόλεϊ ο Αλέκος Παρασκευόπουλος είπε:

«Έχουμε εντυπωσιαστεί από την ετοιμότητα της Γ.Γ.Α. για την πολύ αναλυτική βοήθεια που μας παρέχουν σε κάθε μας βήμα. Έχω ζήσει πολλά χρόνια αυτές τις διαδικασίες και τέτοια άμεση ανταπόκριση δεν είχαμε ποτέ. Όταν μας έστειλε επιστολή η Γ.Γ.Α. που ζητούσε κάποιες προτάσεις, ως ομοσπονδία κάναμε τις ενέργειές μας και συμβουλευόμενοι το ιατρικό επιτελείο μας, μαζέψαμε υλικό και το στείλαμε στη Γ.Γ.Α. και η προτεραιότητά μας ήταν να εξηγήσουμε  ποιες είναι οι δραστηριότητες του αθλήματος και να μας πουν ανά τομέα τι να κάνουμε. Το πρώτο κομμάτι είναι οι Εθνικές ομάδες και η ανάπτυξη, το δεύτερο είναι η δραστηριότητα των ιδιωτικών φορέων και το τρίτο είναι τα εθνικά πρωταθλήματα, τα οποία τα χωρίσαμε σε αυτά που μετρούν στη πανελλήνια βαθμολογία και στα ερασιτεχνικά. Ήδη έχουμε κάποια δεδομένα και το επόμενο στάδιο θα είναι για τις ιδιωτικές εγκαταστάσεις. Οι διοργανώσεις θα καθυστερήσουν λίγο και περιμένουμε να μας ενημερώσει η Πολιτεία και δεν προχωράμε σε σχεδιασμούς χωρίς να έχουμε κάποια στάνταρ. Eπίσης έχουμε κάνει μία πολύ μεγάλη προετοιμασία για το πλάνο δράσης του αθλήματος αλλά θέλουμε να το συζητήσουμε και με την αθλητική ηγεσία και ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο. Ακούω με προσοχή όλες τις προτάσεις για βελτιώσεις αλλά οι συγκρίσεις με το εξωτερικό δε με ενθουσιάζουν. Αυτό που ξέρω είναι πως η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική επιστημονική κοινότητα πήρε άριστα στην αντιμετώπιση της κρίσης συνεπώς τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε σχέση με αυτά που αποφασίζονται στο εξωτερικό. Ας έχουμε υπομονή και εμπιστοσύνη και όλα θα πάνε καλά».

Δείτε την αρχική τοποθέτηση του Αλέκου Παρασκευόπουλου στο 15ο λεπτό της εκπομπής όπου βασικός καλεσμένος ήταν ο Γ.Γ.Α. Γιώργος Μαυρωτάς:

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ