1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2020 22:24

Για δύο ακόμη χρόνια ο Ναράνχο στο Πότσδαμ

Για δύο ακόμη χρόνια ο Γκιγιέρμο Ναράνχο Ερνάντες θα συνεχίσει να είναι ο και επίσημα ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πότσδαμ στο Γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας γυναικών που ανανέωσε πρόσφατα με την ΕΟΠΕ για μια ακόμη σεζόν, μετά την περυσινή επιτυχημένη πορεία της γαλανόλευκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, συμφώνησε με την διοίκηση του Γερμανικού συλλόγου, μετά την εξαιρετική πορεία που είχε ο σύλλογος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που ο Ναράνχο ανέλαβε ως πρώτος προπονητής.

Συγκεκριμένα ο Ναράνχο που ανέλαβε αρχικά τον Δεκέμβριο του 2018,οδήγησε το Πότσδαμ στον ημιτελικό πλει οφ για την κατάκτηση του τίτλου και την κατάκτηση της τρίτης θέσης ενώ την φετινή σεζόν το οδήγησε το σύλλογο στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου αλλά δεν πρόλαβε να πάρει μέρος στα πλέι οφ τα οποία αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 Ύστερα απο την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας, ο Ναράνχο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πότσδαμ: «Η συμφωνία αυτή ήταν κοινή απόφαση και των δύο πλευρών. Πάντα αισθανόμουν σαν στο σπίτι μου στο Πότσδαμ. Από την πρώτη μέρα, είχα τον απαραίτητο σεβασμό και την ανάλογη υποστήριξη για τη δουλειά και τις ιδέες μου. Η διοίκηση ήταν κοντά στην ομάδα συνέχεια και μας παρείχε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης .

Μετά τη σεζόν 2018/2019 που φτάσαμε στντην ιστορική επιτυχία του χάλκινου μεταλλίου, φέτος βάλαμε ψηλότερα τον πήχη. Πετύχαμε αρκετά καλά αποτελέσματα με την ομάδα, και πήραμε την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου που ήταν καλύτερη για το σύλλογο μέχρι να γίνει η διακοπή του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία  τους βοηθούς μου, Ιωάννη Παρασχίδη και Ρικάρντο Μπόιερ. Ανυπομονώ πλέον για τις επόμενες προκλήσεις ». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ