Εκτυπώστε τη σελίδα
20-03-2020 16:49

Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν

Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Στον Ολυμπιακό ο ο Έμι Τερβαπόρτι πήγε στη Φινλανδία και ο Μίχαλ Φίνγκερ στην Τσεχία, περιμένοντας νέες οδηγίες για το πότε θα ξαναρχίσουν οι προπονήσεις και οι διοργανώσεις. Στην Ελλάδα παρέμεινε ο Αλβανός Γκασμέντ Χουσάι και ο Ούγγρος Ρόλαντ Γκέργκι.

Π.Α.Ο.Κ.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Π.Α.Ο.Κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, για τις πατρίδες τους έχουν ήδη αναχωρήσει οι Στίβεν Μάρσαλ, Βαν Ντε Ντρις. Οδικώς μέσω Βουλγαρίας για τη Σερβία αναχώρησε ο Νόβιτσα Μπιέλιτσα, ενώ ο Ροντρίγκρο Αμπράο θα φύγει σήμερα Παρασκευή για τη Βραζιλία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Στην Αθήνα βρίσκονται όλοι οι ξένοι του Παναθηναϊκού. Ο Δανός πασαδόρος Άξελ Γιάκομπσεν και ο Σέρβος διαγώνιος Σάσα Στάροβιτς βρίσκονται στη χώρα μας με τις οικογένειές τους και δεν θεώρησαν σκόπιμο να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Στην Ελλάδα παραμένει και ο Βραζιλιάνος κεντρικός Βίκτορ Ρανγκέλ που παρακολουθεί και αυτός με αγωνία τις εξελίξεις στη Βραζιλία. Στην πρωτεύουσα βρίσκεται και ο Μαυροβούνιος Βόγιν Τσάτσιτς.

Α.Ο.Π. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Στη Βραζιλία βρίσκεται από προχθές Έρικ Μπατατζίμ και στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Τζόσουα Μπάιερς. Αντίθετα, ο Βραζιλιάνος Κάιο Ντε Πρα έχει ως βάση την Σερβία αλλά παραμένει ακόμα στην Ελλάδα.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ΟΝΕΧ

Στη Σύρο έχουν παραμείνει οι δύο Σέρβοι Φίλιπ Στοΐλοβιτς, Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς και ο Αργεντινός Πέπε Γκονζάλες. Αντίθετα, στη Σλοβενία βρίσκεται ήδη ο Ζίγκα Στερν.

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

Ο Αμερικανός Τζαμάλ Πέιν έφυγε πριν δύο ημέρες για τις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνέχεια τον ακολούθησε ο Νταβίντ Γκιέλ που επέστρεψε στη Γαλλία. Ο Κολομβιανός Μέχια Λεάντρο θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής το Σάββατο 21 Μαρτίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015

Από την Δευτέρα 17/3 έχει επιστρέψει στη Βραζιλία ο Εντουάρντο Στουντζίνσκι του Ηρακλή.

Ο.Φ.Η.

Στο Ηράκλειο Κρήτης παραμένουν οι Ντιμίτρι Στοροζίλοφ, Γουίλιαμ Λουκούμι και ο Κέβιν Καραμπαλί.

Α.Σ. ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Στην Πολωνία βρίσκεται ήδη ο Λούκας Μακόβσκι, όπως και ο Κέβιν Τερέλ που ξεκίνησε το ταξίδι του για την Αγία Λουκία από προχθές.

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν είχε ξένους αθλητές στο ρόστερ του από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Σχετικά άρθρα