1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-02-2020 19:58

Πρι Λιγκ: Σπουδαίο ντέρμπι στο Αιγάλεω, επικίνδυνη έξοδος για ΑΕΚ

Την Κυριακή εστιάζεται το ενδιαφέρον της 17ης αγωνιστικής της Πρι Λιγκ γυναικών με την διεξαγωγή πέντε παιχνιδιών.

Το μοναδικό παιχνίδι που γίνεται Σάββατο είναι αυτό στην Κόρινθο, οπου η ουραγός τοπική ομάδα θα παλέψει κόντρα στους Μακεδόνες να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Μάλιστα στο πρώτο γύρο η Πελοποννησιακή ομάδα είχε σπάσει την έδρα των Κυμίνων. Από την άλλη οι φιλοξενούμενες με σύμμαχο την καλή παράδοση που έχουν στην Κόρινθο από τις μονομαχίες των δύο ομάδων στην Α1, θέλουν το διπλό για να πάρουν «ανάσα» και να διακόψουν ένα άσχημο σερί τεσσάρων ηττών.

Την Κυριακή γηπεδούχος ΑΕΚ με ψυχολογία και φόρμα αγωνίζεται στην Θεσσαλονίκη με τη πέμπτη ΧΑΝΘ, με στόχο ένα ακόμη τρίποντο που θα την διατηρήσει μόνη πρώτη στην κορυφή και στο +5 από τις δεύτερες Αμαζόνες. Απο την άλλη οι φιλοξενούμενες με όπλο την δυνατή εδρα τους θα προσπαθήσουν να φρενάρουν την Ένωση.

Μεγάλο ντέρμπι στο Αιγάλεω όπου το «πληγωμένο» Σίτι που βρίσκεται στην έκτη θέση, προέρχεται από ήττα-σοκ κόντρα στον Βότση και θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Λαμία να πιάσει την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Από την άλλη η φιλοξενούμενες με εξαιρετική ψυχολογία από το θρίαμβο κόντρα στις Αμαζόνες, θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους για να παραμείνουν στην τετράδα και να κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω με το ΖΑΟΝ, την επόμενη αγωνιστική στην έδρα της.

Με το μυαλό την επόμενη αγωνιστική στη Λαμία, ο ΖΑΟΝ υποδέχεται στο Ζηρίνειο, το νεοφώτιστο Βότση, με στόχο τους τρεις βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενες με ηθικό από το τρίποντο κόντρα στο Αιγάλεω θα τα δώσουν όλα και ότι προκύψει.

Ματς "κλειδί για τον Πανιώνιο κόντρα στην Άρτεμις που θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλο της στο γειτονικό γήπεδο του Σελεπίτσαρη στη Νίκαια. Οι «κυανέρυθρες» με τρίποντο θα κάνουν βήμα πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ. Αντίθετα η ομάδα του Κορυδαλλού θα επιδιώξει ένα καλό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στα πλέι άουτ και μακριά από την τελευταία θέση.

Τέλος στην Ερυθραία, οι «πληγωμένες» Αμαζόνες που υπέστησαν βαριά ήττα με 3-0 στο ντέρμπι της Λαμίας, υποδέχονται στο ντέρμπι των βορείων προαστίων τα Βριλήσσια. Οι γηπεδούχες θα επιδιώξουν τη νίκη για να ξανακερδίσουν ψυχολογία και να διατηρηθούν στην δεύτερη θέση, πίσω από την ΑΕΚ. Από την άλλη τα Βριλήσσια μετά τη νίκη-ανάσα στον Κορυδαλλό, θα παλέψουν για ένα καλό αποτέλεσμα που θα τα βοηθήσει να διεκδικήσουν την έβδομη θέση που κατέχει ο Πανιώνιος και να αποφύγουν τα πλέι άουτ.

Pre League - 17η αγωνιστική

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Κορίνθου 19.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Α.Σ. Μακεδόνες
Διαιτητές: Χρηστίδης, Κατερλή, Γραμματεία: Νυδριώτη, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Στ. Βενέτης 15.30: Α.Ο. Αιγάλεω - Α.Ο. Λαμίας 2013
Διαιτητές: Φραγκάκης, Λιάκου, Γραμματεία: Λυκούδη, Παρατηρητής: Γεωργουλέας.

Ζηρίνειο 16.30: Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Π.Σ. Ναύαρχου Βότση
Διαιτητές: Γεωργάκη, Οικονόμου Β., Γραμματεία: Χίλιου, Επόπτες: Τσίτσικας Ν., Βέντρας, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

Μ. Τσικίνας 17.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Α.Ε.Κ.

Διαιτητές: Μπέλλος Εμμ., Δρανίτσας, Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Σελεπίτσαρι Νίκαιας 18.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Γ.Σ. Άρτεμις
Διαιτητές: Προκοπίου, Βλάχος, Γραμματεία: Καλιμνίου, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Στ. Καλαϊτζής 19.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Μάλφας, Οικονομοπούλου, Γραμματεία: Δένδη, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Βαθμολογία (16 αγώνες)

  1. ΑΕΚ 45-7 44
    2. Αμαζόνες 39-15 39
    3. ΖΑΟΝ 40-21 34
    4. Λαμία 37-22 33
    5. ΧΑΝΘ 28-33 23
    6. Αιγάλεω 30-36 22
    7. Πανιώνιος 29-30 21
    8. Βριλήσσια 25-34 18
    9. Ναύαρχου Βότση 25-38 15
    10. Μακεδόνες 25-39 15
    11. Άρτεμις 17-41 11
    12. Κόρινθος 17-41 10

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ