1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2020 01:33

Ηλίας Αγγέλης: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο»

Στον απόηχο της μεγάλης νίκης του ΑΟ Λαμίας κόντρα τις Αμαζόνες με 3-0 για την 16η αγωνιστική της Πρι Λιγκ ο επιτυχημένος προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, Ηλίας Αγγέλης τόνισε:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που εξελίχθηκε πολύ θετικά για μας. Πιέσαμε στο σερβίς και στο μπλοκ τις Αμαζόνες, καναμε πολύ λιγότερα λάθη, βγάλαμε πολύ ενέργεια και πείσμα. Εδώ να τονίσω και την βοήθεια του κόσμου της Λαμίας που δημιούργησε πολύ καλή ατμόσφαιρα και στήριξε την ομάδα στα κρίσιμα σημεία του ματς.

Αυτό το τρίποντο ήταν πολύ σημαντικό για μας, κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο και μας έδωσε ηρεμία και ψυχολογία για τη συνέχεια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη ενώ εμείς προετοιμαζόμαστε για τα τρία επόμενα παιχνίδια με Αιγάλεω εκτός, ΖΑΟΝ εντός και ΧΑΝΘ εκτός.»

Σχετικά άρθρα

  • Ιστορική νίκη του ΑΟ Λαμίας 3-0 τον Παναθηναϊκό και «βλέπει» παραμονή
    Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του πανηγύρισε ο ΑΟ Λαμίας 2013 καθώς στο σημερινό και τελευταίο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικης, επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού  στην μεγαλύτερη  ίσως έκπληξη στη φετινή Volley League γυναικών.
  • Στη Λαμία θα πασάρει η Εύη Φλιάκου
    Την απόκτηση της ταλαντούχας πασαδόρου Εύης Φλιάκου ανακοίνωσε η Λαμία. Για την 23 χρονη (1μ76) αθλήτρια που έχει τεράστια εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, και εχει αγωνιστεί σε Μίλωνα, Πανιώνιο, Πορφύρα, Πανναξιακό, Θέτιδα Βούλας, Ηλυσιακό, η ανακοίνωση του συλλόγου της Φθιώτιδας αναφέρει:
  • ΑΟ Λαμίας: Μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση με Λίβινγκστον και Βαρμπάνοβα
    Εντυπωσιακό μεταγραφικό φινάλε για τον ΑΟ Λαμίας ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της νέας Volley League γυναικών με τετράδα ξένων αθλητριών και δύο σπουδαίες ακραίες- σκορερ
  • Σπουδαία κίνηση για τον ΑΟ Λαμίας με Σάνια Τζούριτς
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΑΟ Λαμίας καθώς ανακοίνωσε την Σάνια Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς. Η 28 χρονη Βόσνια ακραία-διαγώνια (1μ81) προέρχεται από μια σταθερά καλή τριετία με την φανέλα του Αίαντα Ευόσμου στην Α1 γυναικών, αποτελεί την πρώτη ξένη αθλητρια του συλλόγου και η παρουσία της ενισχύει σημαντικά την ομάδα της Φθιωτιδας στο νεο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.
  • Ενίσχυση του ΑΟ Λαμίας με Αποστολία Νούσια
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΑΟ Λαμίας, καθώς ανακοίνωσε την μεταγραφή της Αποστολίας Νούσια. Η 28χρονη Λαρισινή ακραία πέρυσι αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό, και τον βοήθησε να κερδίσει την άνοδο του στην Volleyleague γυναικών ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανναξιακό, Αρη, ΑΕΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ