1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2020 16:38

Δεληγιάννη: «Μεγάλη ανάσα για το Βότση η νίκη κόντρα στο Αιγάλεω»

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της φετινής Πρι Λιγκ πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ναύαρχος Βότσης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά στην φετινή σεζόν το Αιγάλεω με 3-1 και να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή της.
Η προπονήτρια της νεοφώτιστης ομάδας και παλιά δόξα του Άρη Θεσσαλονίκης και του Ιωνικού ΝΦ, Μαρία Δεληγιάννη, σχολίασε για την νέα επιτυχία στο «Σίτι» που μπορεί να αλλάξει την φετινή μοίρα της ομάδας της στην Πρι Λιγκ:

«Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και για αυτό τα δώσαμε όλα μέσα στην έδρα μας για να το καταφέρουμε. Η νίκη αυτή με αντίπαλο το Αιγάλεω, όντως, ήταν μια μεγάλη ανάσα για τα κορίτσια. Μας έδωσε ψυχολογία και αισιοδοξία για την συνέχεια αλλά ακόμη δεν κρίθηκε κάτι. Στόχος μας είναι η παραμονή.»

Σχετικά άρθρα

  • Τσοπούλου, Μαναβή: «Διπλά χαρούμενες γιατί πήραμε τίτλο στην πόλη μας» (vd)
    Την ικανοποίηση τους για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου στην Αριστοτέλους, εξέφρασαν στην κάμερα του Volleyball.gr, οι Κωνσταντίνα Τσοπούλου, Δήμητρα Μαναβή αλλά και η μητέρα της τελευταίας και προπονήτριας του Ναυάρχου Βότση στην Πρι Λιγκ, Μαρία Δεληγιάννη.
  • Α2 γυναικών Β΄όμιλος: Στο +6 ο Βότσης με 10 σερί νίκες
    Ο Ναύαρχος Βότσης επικράτησε του Λαγκαδά με 3-0 για την 22η αγωνιστική του Β΄ομίλου της Α2 γυναικών και παράλληλα έχασε βαθμό η Ν. Γενιά στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα η Θεσσαλνικιώττικη ομάδα να φτασει στους 57 βαθμούς, εναντι 51 του συλλόγου του Ασβεστοχωρίου και πλέον οδηγεί την κούρσα του ομίλου έχοντας 10 συνεχόμενες νίκες, και επιμέρους σερί 20 νίκες και 1 ήττα.
  • Η Δεληγιάννη βράβευσε την Κιέρα Χολστ
    Πριν την έναρξη της αναμέτρησης των Μακεδόνων και του Ολυμπιακού, η Μαρία Δεληγιάννη, πρώην διεθνής πασαδόρος του Άρη, Καβάλας, Πειραματικού και του Ιωνικού ΝΦ με τον οποίο κατέκτησε τίτλο το 1989, και προπονήτρια του Βότση, βράβευσε την ακραία των Μακεδόνων Κιέρα Χολστ για την ανάδειξη της ως MVP της 13ης αγωνιστικής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ