Εκτυπώστε τη σελίδα
21-01-2020 23:31

Στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

Στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», όπως ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ μετά το διοικητικό συμβούλιο που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης 21/1. Ο πρώτος τελικός με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό θα γίνει στις 12 Φλεβάρη στο «Μελίνα Μερκούρη» και ο επαναληπτικός στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. μία εβδομάδα αργότερα (19/2).

Αναλυτικά:

Στην 142η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. συζητήθηκαν λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

Οι διπλοί τελικοί του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2019-20 μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα γίνουν 12 και 19 Φεβρουαρίου 2020. Ο πρώτος τελικός θα γίνει 12/2 στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Ο δεύτερος τελικός θα γίνει στις 19/2 στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (Ο.Α.Κ.Α) όπου θα τοποθετηθεί δάπεδο ταραφλέξ. Τις επόμενες ημέρες Αγωνιστική Επιτροπή της Ε.Σ.Α.Π. θα αποφασίσει τις λεπτομέριες των δύο αγώνων με την προοπτική να είναι διαφήμιση και προβολή για το επαγγελματικό βόλεϊ.

Συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού των αγωνιστικών του Β΄γύρου και των πλέι οφ / πλέι άουτ του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

Εγινε ανάλυση ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου των αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων των συναντήσεων της ΕΣΑΠ με την επιτροπή μάρκετινγκ και τη νομική επιτροπή και αποφασίστηκε τα συμπεράσματα των συγκεκριμένων επιτροπών όπως και της αγωνιστικής επιτροπής που θα συνεδριάσει την πρώτη εβδομάδα του Φεβαρουαρίου να τεθούν στην 143η συνεδρίαση του Δ.Σ.

Έγινε παρουσίαση των αποτελεσμάτων των μεταδόσεων Live Streaming από την Ε.Σ.Α.Π. στον Α΄γύρο. Παρουσιάστηκαν αναλυτικά στοιχεία θέασης που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και αποφασίστηκε ομόφωνα να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί η παραγωγή των παραγωγών της Ε.Σ.Α.Π.

Συζητήθηκαν ζητήματα μεταγραφών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση της ΕΣΑΠ με ΕΟΠΕ και ΠΑΣΑΠ για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των εργασιών της επιτροπής μάρκετινγκ και της νομικής επιτροπής.

Συζητήθηκαν νομικά θέματα που αφορούν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

Εγινε πρώτη συζήτηση σχετικά με τα κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League 2020-21 και τη φιλοσοφία που πρέπει να διέπει την ΕΣΑΠ και τα μέλη της σε σχέση με το νέο επαγγελματικό πρωτάθημα και γενικότερα για το μέλλον της αμοιβόμενης πετοσφαίρισης.

Πριν από την έναρξης της 142ης συνεδρίασης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της ΕΣΑΠ. Εγινε κλήρωση για το παραδοσιακό δώρο που ήταν μπάλες και τυχερό ήταν το Τ.Α.Α. Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός.οσιακό δώρο που ήταν μπάλες και τυχερό ήταν το Τ.Α.Α. Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός.