1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2020 18:51

Καλύτερη διαγώνια η Σάσκια Χίπε

Αν και στις αρχές του 2019 υπέστη έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς που θα μπορούσε να τύχει σε αθλήτρια, η Σάσκια Χίπε επέστρεψε τη σεζόν 2019-20 σαν να μην έλειψε ποτέ.

Η Γερμανίδα διαγώνια στη τέταρτή της σεζόν με τα «ερυθρόλευκα» οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας 8 ψήφους από τους 12 κόουτς της Volleyleague γυναικών για την καλύτερη διαγώνια του Α' γύρου.

Μετά από 11 αγωνιστικές η Σάσκια Χίπε είναι 5η σκόρερ στο πρωτάθλημα και 1η του Ολυμπιακού με 178 πόντους έχοντας 159/396 επιθέσεις (40,2% αποτελεσματικότητα), 11 άσσους και 8 μπλοκ.

« Ο Ολυμιακός μπορεί ακόμα καλύτερα και θα το δείξει»

Η Σάσκια Χίπε δήλωσε στο volleyball.gr: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ψηφιστώ ως καλύτερη διαγώνια και αυτό με τιμάει πολύ, ειδικά από την στιγμή που φέτος επέστρεψα από έναν δύσκολο τραυματισμό. Γι'αυτό είμαι ευγνώμων στους προπονητές αλλά και σε όλο το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για την φανταστική δουλειά που έκανε στην αποκατάστασή μου.

Όσον αφορά την συνέχεια της σεζόν, έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δεύτερο μισό με δύσκολα παιχνίδια και αρκετά ταξίδια. Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει καλό πρόσωπο, όμως είμαι σίγουρη ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Οι ψήφοι των προπονητών

Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός ΣΦΠ) - 8 ψήφοι
Γιαρεμίς Μεντάρο (ΑΟ Θήρας) - 4 ψήφοι

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ