1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2020 21:06

Η Αμερικάνα Έριν Φάιερς αντί της Έτσε Χοτσαόγλου στον Άρη

Στην αντικατάσταση της Τουρκάλας ακραίας Έτσε Χοτσαόγλου προχώρησε ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυρες» ανακοίνωσαν την απόκτηση της Αμερικάνας Έριν Φάιερς και θα ενισχύσει το τμήμα στη προσπάθειά του να ανέβει στη τετράδα της Volleyleague και να λάβει μέρος στα πλέι οφ, αλλά και μία καλή πορεία στο κύπελλο Ελλάδας.

 

 

Η ανακοίνωση:

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικάνα, Erin Fairs.

Η Fairs είναι γεννημένη στις 14/08/1994 έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Η νέα αθλήτρια μας έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Ρουμανίας. Στην Αμερική αγωνίστηκε για το Πανεπιστήμιο του Louis Ville. Η Erin Fairs στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Άρη τόνισε: "Νιώθω ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που ήρθα σε μια καινούρια χώρα σαν την Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι πλέον μέλος του Άρη . Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα οι άνθρωποι του Άρη και όλα τα κορίτσια της ομάδας ήταν πάρα πολύ φιλικά απέναντι μου και με υποδέχτηκαν εξαιρετικά . Μου αρέσει πολύ που όλοι σε αυτήν την ομάδα δουλεύουν σκληρά. Το ίδιο θα κάνω και εγώ ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να παίξουμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος". Η Erin Fairs θα αντικαταστήσει την μέχρι πρότινος αθλήτρια μας Έτσε Χοτζάογλου, με την οποία λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασίας μας και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ