Εκτυπώστε τη σελίδα
12-01-2020 02:15

Ανακοίνωση-κάλεσμα την Δευτέρα 13/1 για την σωτηρία του Ηρακλή

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται για άλλη μια φορά οικονομικά η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, και η διοίκηση του συλλόγου, καλεί σε γενική κινητοποίηση, όλους τους φορείς του «γηραιού» την Δευτέρα 13/1 στο Κατσάνειο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια για να βρεθεί λύση σωτηρίας για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Η γενική ανακοίνωση – κάλεσμα του Α.Σ. Ηρακλή αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Α.Σ ΗΡΑΚΛΗ 2015 καλεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στο Κατσάνειο Γυμναστήριο όλους τους φορείς και τους δημοσιογράφους του Ηρακλή, τους συνδέσμους Αυτόνομη θύρα 10, Ασβεστοχώρι, Αθηνών, Λέσχη φίλων Ηρακλή, τον Όμιλο 1899, όπως επίσης τον πρόεδρο του Γ.Σ Ηρακλή κ.Φώτη Θέο και τον Υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης και Ηρακληδέα κ. Θεόδωρο Καράογλου όπως επίσης και όλους τους επώνυμους Ηρακλειδείς αλλά και τον κόσμο της ομάδας προκειμένου όλοι μαζί να βρούμε μια λύση για το τμήμα του βόλεϊ.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει γι’ αυτό η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, αφού από το αποτέλεσμα της συνάντησης και την εξεύρεση λύσης η μη θα εξαρτηθεί όχι μόνο η ύπαρξη του τμήματος βόλεϊ αλλά και ολόκληρου του Συλλόγου.»

Σχετικά άρθρα