Εκτυπώστε τη σελίδα
03-01-2020 00:47

Φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ στα Τρίκαλα

Σημαντικός ο φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ έχει προγραμματιστεί στα Τρίκαλα, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (οδού Κατσιμήδου).

Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν στις 17.30, η ομάδα Beach Volley Trikala, που είναι και η διοργανώτρια, και η ομάδα της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικάλων με στόχο το θέαμα, αλλά, κυρίως, την προσφορά.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν ως δώρα στους ασθενείς που φιλοξενούνται στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων, ενώ θα μετατραπούν και σε ξηρά τροφή, αποπαρασιτικά σπρέι και κολάρα για τα αδέσποτα σκυλιά των Τρικάλων, μέσω των Dog defenders.

Δεν υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου, παρά μόνο, όπως τονίζεται και στην καλαίσθητη αφίσα, «ό,τι έχετε ευχαρίστηση».Ήδη, οι χορηγοί - υποστηρικτές (Πίκλα, Μιχάλης Νικ. Καλτσάς ελαστικa, ευθυγραμμίσεις,ζυγοσταθμίσεις, Urban) εχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις στους κατοίκους της πόλης για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να συνεισφέρουν.

Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει ενεργά την προσπάθεια και, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος κ. Ακης Αναστασίου, «ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο αθλητικό γεγονός, αλλά, κυρίως, σηματοδοτεί την προσφορά της τρικαλινής κοινωνίας στον συνάνθρωπο».

Σχετικά άρθρα

  • Μηνύσεις στα Τρίκαλα για τα επεισόδια στο κλειστό της Μπάρας
    Ο Δήμος Τρικκαίων προτίθεται να κινηθεί νομικά για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο γυμναστήριο το απόγευμα του Σαββάτου από ποδοσφαιρικούς οπαδούς Τρικάλων και Καρδίτσας, ανάμεσα σε Άμιλλα Τρικάλων-Αναγέννηση Καρδίτσας για το τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών (ΕΣΠΕΚΕΛ).