1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2019 23:16

Πρι Λιγκ: Νέος προπονητής στον Πανιώνιο ο Δημήτρης Καραγιάννης

Ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου στην Πρι Λιγκ γυναικών. Ο νέος τεχνικός θα αντικαταστήσει ουσιαστικά τον Γιάννη Μακρόπουλο που παραιτήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου ενώ μεσολάβησε ως υπηρεσιακή για κάποια παιχνίδια η Εβίτα Αθανασοπούλου, και για μία αγωνιστική, ο Βασίλης Ξεροβάσιλας.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης που παρουσιάστηκε επίσημα από την διοίκηση στις αθλήτριες του Ιστορικού, υπήρξε βοηθός της Δήμητρας Λυκογιάννη στον ΓΣ Ηλιούπολης στην Α1 γυναικών για δύο χρόνια ενώ παράλληλα ήταν και προπονητής της ομάδας των νοτίων προαστίων για τρία χρόνια. Πριν δύο σεζόν διατέλεσε προπονητής στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, και πέρυσι κοουτσάρισε τους Νέους Βύρωνος στην Β΄εθνική ΕΣΠΑΑΑ.

Στον παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον ΑΟ Μαρκόπουλου, ΓΣ Κορωπίου, ΑΟ Βάρης και ΑΟ Λαγονησίου σε αναπτυξιακά και γυναικεία τμήματα, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα βόλεϊ και έχει αγωνιστεί ως αθλητής στον Φιλαθλητικό Λαρίσης, ΑΟ Κηφισιάς, Έσπερο Καλλιθέας, ΑΟ Βάρης και ΓΣ Ηλιούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τον νέο προπονητή που θα κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία, αναφέρει:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Καραγιάννη.

Ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, τους Νέους Βύρωνος, υπήρξε βοηθός της κ. Λυκογιάννη στην Ηλιούπολη, στην Α1 Γυναικών και έχει διατελέσει υπεύθυνος αναπτυξιακών τμημάτων.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί."

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ