1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2019 23:32

Δεληκώστας, Τακουρίδης: «Δεν είναι άτρωτος ο Ολυμπιακός, χρειαζόμαστε τον Εθνικό»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας και ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης λόγω της διαφοράς δυναμικότητας του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης δε  μίλησαν αγωνιστικά ωστόσο αναφέρθηκαν στον Ολυμπιακό, στον Εθνικό αλλά και στον αντίπαλο του ΠΑΟΚ το Σάββατο στην Ουκρανία:

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας είπε: «Ξεκούρασα τον Μάρσαλ γιατί από το καλοκαίρι αγωνίζεται χωρίς διακοπή και έπρεπε να ξεκουραστεί. Ατρωτος δε μας φαίνονταν Ολυμπιακός ούτε στην αρχή απλά εμείς παίζαμε με ελλείψεις. Δεν κοιτάμε τι κάνει ο Ολυμπιακός αλλά τι κάνουμε εμείς για να παίξουμε καλύτερα μετά το Γενάρη. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωθούν ο Τακουρίδης, ο Φιλίποβ και όλοι οι παίκτες. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στο τακτικό κομμάτι γιατί θα μας διευρύνει την οργάνωση του παιχνιδιού μας και των επιλογών στην τακτική. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Την ουκρανική ομάδα θα την δούμε μαζί με το δυνατό σταφ μου και θα την αναλύσουμε».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης είπε: «Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και δεν θέλω να πω πολλά για τη νίκη μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και του εύχομαι να μείνει στην κατηγορία γιατί σε αντίθεση με κάποια άλλα περίεργα πράγματα που έχουν ακουστεί ομάδες σαν την Αλεξανδρούπολη τις έχει ανάγκη η Volley League και πρέπει να είναι στην Volley League. Με τα νέα παιδιά που έχει και την ιστορία που έχει στο βόλεϊ ο Εθνικός πρέπει να συνεχίσει να είναι στην ίδια κατηγορία και να κάνει την ίδια δουλειά που έκανε στην κατηγορία και ελπίζω και καλύτερη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ