1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2019 23:28

Ανδραβίζος, Πιτακούδης: «Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Εθνικό»

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος και ο διαγώνιος του Εθνικού Λάμπρος Πιτακούδης δήλωσαν πως η ομάδα του περνάει δυσκολίες αλλά υπάρχει κέρδος μέσα από δύσκολους αγώνες:

 

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Για το παιχνίδι δεν θα πω πολλά πράγματα. Τα παιδιά προσπαθούν να παίξουν όσο πιο ελεύθερα μπορούν και να είναι ανταγωνιστικοί σε ένα δύσκολο για αυτούς πρωτάθλημα. Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Εθνικό. Περνάει μία μεγάλη περιπέτεια και πιστεύω πως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγει και πιο δυνατός και πιο κερδισμένος. Τα παιδιά δίνουν ότι μπορούν και τους ευχαριστώ πολύ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Εχει εξαιρετική ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους που έχει θέσει».

Ο διαγώνιος του Εθνικού Λάμπρος Πιτακούδης δήλωσε: «Γνωρίζαμε πως και το σημερινό ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να κερδίσουμε ότι περισσότερο μπορούμε για την ομάδα και τους εαυτούς μας και πιστεύω πως τα καταφέραμε και σήμερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ