1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2019 23:28

Παβλίσεβιτς, Αδάμ: «Μέτρησε η εμπειρία του ΠΑΟΚ, πάμε για νίκη με Παναθηναϊκό» (vid)

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς και ο πασαδόρος του Φοίνικα Οδυσσέας Αδάμ παραδέχτηκαν πως έγιναν λάθη στα κρίσιμα σημεία και πως η εμπειρία του ΠΑΟΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο:

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στην ομάδα μου και ευχαριστούμε τον coach Δεληκώστα για τα καλά του λόγια. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δε νομίζω ότι παίξαμε άσχημα σήμερα. Απλά είχαμε απέναντι μας μια ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία. Χρειάζεται να μελετήσουμε τα λάθη μας και να προπονηθούμε πιο σκληρά για τη δύσκολη συνέχεια».

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Οδυσσέας Αδάμ δήλωσε:

«Μπήκαμε σε αρκετά σημεία με δυναμισμό και πάθος. Κάποια λάθη στα τελευταία σετ δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε κάτι καλύτερο. Κρατάμε τα θετικά. Η εμπειρία και το σύνολο των παικτών του ΠΑΟΚ τους βοήθησε να πάρουν το παιχνίδι. Εύχομαι ότι καλύτερο και για τις δύο ομάδες. Κοιτάζουμε τον Παναθηναϊκό και τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ που θέλουμε πολύ τη νίκη και την πρόκριση στα τελικά. Τα καλύτερα έρχονται».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ