1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2019 14:22

Για την πρώτη νίκη στην ιστορία του ο ΟΦΗ, με πάθος για το διπλό ο Παμβοχαϊκός

Με το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του νεοφώτιστου Ο.Φ.Η. και του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική της Volley League. (3η αγωνιστική, Βαρδινογιάνειο 18/11, 19.00, ΕΡΤ Sports, Διαιτητές: Κουτσούλας, Αγγελίδης).
Ο ΟΦΗ αναζητάει την πρώτη του νίκη στην κατηγορία παρουσία των φίλων του στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης παραχώρησε χθες σε γεύμα στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες και τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτό το παιχνίδι, που είναι σημαντικό για τους στόχους που έχει θέσει ο ΟΦΗ.

Το κλίμα στο προεδρικό δείπνο του Γιάννη Δανδάλη στους παίκτες, ήταν εξαιρετικό, ενώ και οι αθλητές του ΟΦΗ, που απο παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζονται καλύτεροι, έχουν αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα, για το σύλλογο.

Η κρητική ομάδα, προέρχεται απο δυο ήττες σε δυο δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναικό και Ολυμπιακό και στο παιχνίδι με τον Παμβοχαικό, θέλει το πρώτο, νικηφόρο αποτέλεσμα.

«Ηρθε η ώρα για την πρώτη νίκη» λένε με ένα στόμα οι παίκτες του ΟΦΗ και θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο, ώστε ο ΟΦΗ να πετύχει το πρώτο και ιστορικό του νικηφόρο αποτέλεσμα στην κατηγορία, ώστε να δεί τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία και προοπτική.

Ο Παμβοχαϊκός επρόκετο να ταξιδέψει αεροπορικώς το πρωί της Δευτέρας για το Ηράκλειο χωρίς τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο ο οποίος θα μείνει εκτός αγώνων για ένα μήνα μετά το κάταγμα στον παράμεσο που έπαθε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Βασικός ακραίος θα είναι ο Φρίξος Κωτσάκης

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος είπε: «Έχω πει πως θα πέσουμε μέχρι τελευταίου. Είναι μεγάλη απουσία του Παπαδόπουλου αλλά ο Κωτσάκης έχει δείξει πως είναι πολύ ικανός. Η ομάδα θα καλύψει τα προβλήματα και θα πάμε για τη νίκη. Ο ΟΦΗ έχει τον ενθουσιασμό του πρωτάρη, έχει καλούς αθλητές Ελληνες και ξένους και είναι δυνατή έδρα. Αν παίξουμε όπως με τον ΠΑΟΚ θα είμαι ευχαριστημένος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ