1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2019 18:30

Ευθυμιοπούλου: «Βαθμολογική ανάσα η νίκη μας κόντρα στην Κόρινθο»

Χαμόγελα και αισιοδοξία έφερε στην νεανική ομάδα της Άρτεμις, το πρώτο τρίποντο κόντρα στην Κόρινθο, στην φετινή πολύ ανταγωνιστική Πρι Λιγκ.

Η Δήμητρα Ευθυμιοπούλου (φωτο με Καλλή, Κασδοβασίλη, Ντούνη) που κάνει μια νέα καριέρα στην θέση του λίμπερο και βοήθησε σημαντικά στη κατάκτηση της νίκης, σχολίασε για την επιτυχία της ομάδας του Κορυδαλλού:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς αλλά και πολύ σημαντικός. Ήμασταν συγκεντρωμένες στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δείξαμε μαχητικότητα και πάθος. Ωστόσο κάναμε μια μικρή κοιλιά στο δεύτερο σετ το οποίο και χάσαμε. Η νίκη αυτή μας έδωσε μια ανάσα, και θάρρος για την συνέχεια .

Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας μέσα από την προπόνηση, αντιμετωπίζοντας κάθε αντίπαλο τη φορά, βήμα βήμα. Πλέον αυτή την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την ενισχυμένη ομάδα των Βριλησσίων.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ