1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2019 14:58

Σάσκια Χίπε: «Οφείλω πολλά στις συμπαίκτριες μου»

Ήταν 19 Ιανουαρίου του 2019 όταν η Σάσκια Χίπε σε προσπάθειά της να καρφώσει απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, προσγειώνεται άτσαλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αχίλλειο.
Η 28χρονη διαγώνια του Ολυμπιακού δέκα μήνες μετά τον τραυματισμό της, το χειρουργείο και την αποθεραπεία της είναι πλέον στο 100% και κάνει όνειρα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, την οποία φοράει για τέταρτη σερί σεζόν.

Η Σάσκια Χίπε στο τρίτο της παιχνίδι από την επιστροφή της στη δράση, οδήγησε τον Ολυμπιακό στο διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού, με το βραβείο της MVP να είναι το... μπόνους μίας μεγάλης νίκης.

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν... τρελό. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες όμως καταφέραμε ως ομάδα να μείνουμε συγκεντρωμένες και να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Το βραβείο της MVP φυσικά με κάνει χαρούμενη, αλλά είναι απλά ένα... μπόνους, το οποίο δεν θα κατακτούσα αν δεν είχα αυτές τις συμπαίκτριες» ομολογεί στο volleyball.gr το «ερυθρόλευκο πάντσερ», το οποίο βλέπει από το 2016 που ήρθε στην Ελλάδα, συνεχή άνοδο του επιπέδου της Volleyleague.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ