Εκτυπώστε τη σελίδα
16-10-2019 13:38

Τέταρτη θέση για τις αστυνομικίνες στο ευρωπαϊκό της Πράγας

Με την τέταρτη θέση στις αποσκευές τους, επέστρεψε στην Αθήνα η αντιπροσωπευτική ομάδα βόλεϊ γυναικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, στο 4ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Πράγα, υπο της αιγίδα της U.S.P.E.

Στη φάση των ομίλων, παρά την ήττα απο την ομάδα της Ρωσίας, με δύο νίκες επι των ομάδων της Αγγλίας και της Ουγγαρίας, κατέκτησε της 2η θέση και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση.

Στον ημιτελικό απέναντι στην οικοδέσποινα ομάδα της Τσεχίας και σε ένα κατάμεστο γήπεδο, η ελληνική ομάδα ηττήθηκε και δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Στον μικρό τελικό αντιμετώπισε την εξίσου δυνατή ομάδα της Γερμανίας και ηττήθηκε με αποτέλεσμα να καταλάβει την 4η θέση. Η παρουσία της εθνικής μας ομάδας ήταν εξαιρετική συνολικά, και απέσπασε κολακευτικά σχόλια από όλες τις αποστολές,.

Αξιοσημείωτο γεγονός ήταν και η παρουσία του διαιτητή- μέλους της αποστολής, Γιωργου Βελώνη, ο οποίος έδωσε το παρών στη διοργάνωση και σφύριξε τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Τσεχία και τη Ρωσία