1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2019 14:30

Φιλικά με Πορφύρα και Παναθηναϊκό ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός μετά τους δύο εντός έδρας φιλικούς αγώνες με ΑΟ Θήρας το περασμένο Σαββατοκύριακο, ταξίδευσε και πάλι στην Αθήνα για να δώσει κόντρα στον Πορφύρα και τον Παναθηναϊκό, δύο ακόμα φιλικά προετοιμασίας.

Ο προπονητής της ομάδας της Νάξου, Απόστολος Οικονόμου, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από τις δυνατές αναμετρήσεις με τον ΑΟ Θήρας και θα τεστάρει τις αθλήτριες του σήμερα Παρασκευή στις 16:30 στον Πειραιά και την επόμενη ημέρα με τον Παναθηναϊκό που κατάκτησε την 3η θέση στο τουρνουά «Νομίκεια».

Ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας θα στερηθεί σε έναν ακόμα αγώνα τις υπηρεσίες της διαγώνιας Κάρλα Ρουέδα ενώ και δύο από τις αθλήτριες του ταλαιπωρήθηκαν από ίωση και ίσως να μην χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες αγώνα.

Αυτοί οι δύο αγώνες είναι τα προτελευταία τεστ πριν το πρωτάθλημα καθώς η ομάδα της Νάξου θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στη Σαντορίνη σε ένα τελευταίο δυνατό φιλικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ